Bemutatkozunk

Radnai Zsuzsanna

Fejlesztő, mozgás és hangterapeuta. A Németországban működő Peter Hess Institut (PHI) kihelyezett oktatóközpontjának megalapítója, és 2004 óta a Peter Hess Akadémia  Magyarország (PHA) vezetője  és oktatója. Felsőfokú gyógypedagógiai végzettséggel mozgás és hangterapeutaként óvodás és iskoláskorú  koncentrációs,  motivációs, érzékelési, viselkedési, érzelmi problémás gyermekek fejlesztésével foglalkozott. Jelenleg tanfolyamokat vezet az élet minden területéről, segítő szakmákban dolgozó, természetgyógyász, egészségügyi szakemebereknek. Gyermekekkel foglalkozók, pedagógusok számára, a saját tapasztalatai alapján kidolgozott technikákat nagy sikerrel  osztja meg a "Játékok hangtálakkal és gongokkal" című tanfolyamán.

Szívesen vállal  tájékoztató előadásokat, bemutatókat,  hangfürdőket.  Kompetens szakmai  tanácsadóként segít hangtálak kiválasztásában. Egyéni és csoportfoglalkozásokat tart felnőtteknek, gyerekeknek.  Peter Hess megbízottjaként 2002. óta az eredeti módszer egyedüli oktatója Magyarországon. 


Elérhetőség: mobil: 06-30/252-4049
e-mail: hangmasszazs@gmail.com

Peter Hess Peter Hess

Német mérnök. Módszerét a Nepálban és Tibetben átélt számos hangélmény alapján fejlesztette ki. Prof. Dr. Gert Wegner kutatási eredményei és   a  közös kísérletek a hagyományos keleti  zene emberi szervezetre és lélekre kifejtett hatásáról, az alapjai a hangmasszázsnak. Peter Hess ezt a tudást hosszú évek gyakorlatával igazította hozzá a nyugati kultúrák emberének igényeihez. 
1984-ben kezdett hangtálakkal   dolgozni. Munkájának eredményeit tanulócsoportokban adja tovább bel- és külföldön egyaránt. Létrehozta a Németorszában működő Hangmasszázs Intézetét, melyben munkatársaival együtt állandóan továbbfejleszti módszerét, s szervezésüknek köszönhetően Európa szerte több ezer terapeutát képeztek ki.

Elérhetőség:
Institut für Klang-Massage-Therapie, Ortheide 29. D-27305 Uenzen
tel.: +49/4252-2411
e-mail:  info@klang-massage-therapie.de
honlap: www.klang-massage-therapie.de
 

Gunhild Raab

Hosszú évekig vezetett Németországban egy olyan speciális intézményt, ahol a fő profil a megkülönböztetett támogatást igénylő (értelmi és/vagy testi fogyatékossággal élő) 1-10 év közötti gyermekek fejlesztése és integrációja volt. Jelenleg Magyarországon él és dolgozik.

A Peter Hess Institut felhatalmazásával work-shopokat tart, és oktat, melyek ismertető konzultációk a Peter Hess módszer szerinti hangmasszázs számára. KLIK szakértő, tanácsadó. A "Hang a gyerekcsoportokban" című konzultációnak felhatalmazott oktatója.


Elérhetőség:
Kreative Lern- und lebensberatung
Peter Hess-Klangmassage
Telefon: 0036-72-696630
honlap: www.klang-massage-hanau.de
 

Tóth Boglárka
magyar-francia szakos tanár, hangmasszőr, életmód tanácsadó, leendő jógaoktató, két gyermek édesanyja
Kiskorom óta szinte tudatosan készültem a tanári pályára. Már öt éves koromban azt játszottam, hogy a plüssmackóimat tanítom az iskolában. Székre ültettem őket, és mindent elmagyaráztam nekik, amit az „életről” érdemes volt tudni… Egyik legnagyobb példaképem és „mesterem” a gimnáziumi magyartanárnőm volt. Ő erősítette bennem azt a gyermekkorom óta megélt késztetést, hogy tanári pályán a helyem. 2011-ben végeztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Karának magyar-francia szakán, és még le sem diplomáztam, de már egy budapesti gimnáziumban tanítottam félállásban. Bővebben
 

 


Vissza