Gyermekáldás hangtálakkal?

Egyik hangmasszőrünk kezelési jegyzete Zita nevű klienséről

Név:        Zita
Kor:        40 év
Foglalkozás:     vállalkozó

Probléma
3 éve próbálkoznak babával. Kora miatt már nagyon aggódik.  Jó fizikai állapotban van, nincsenek súlyproblémái. Bőre aknés, láthatóan hormonproblémái vannak. Az orvosok szerint egészséges, de a baba nem jön, minden hónapban kész tortúra neki a menstruáció, ami ráadásul nagyon erős és görcsös, komoly alhasi fájdalmakkal.

Terápia
Alap kezelést kapott. A tálak szépen rezegtek rajta. A medence környékét kicsit megfestettük de nagyon nem éreztem szükségét extra kezelésnek a területen. 
Már egy ideje elkezdte a jógázást. Otthonra a hormonpontok rendszeres masszírozását kapta házi feladatnak.

Hangmasszázs tapasztalatok
Az elejétől kezdve nagyon élvezte a hangtálas kezeléseket, bár nem tudott, csak havonta 1x, 2x jönni. Érezhetően jól rezonált a tálakkal. Sokkal jobban aludt a kezelések után, általában véve csökkent a feszültsége a mindennapokban. El is nevezte a tálakat antidepresszáns gyógyászati edényeknek. A kezelések után mindig átrezegtettük a vizet is, amit hozott magával.
Itt nem volt meg az öt kezelés, mert a negyedik után már nem érkezett meg a menstruációja, teherbe esett és akkor abbahagytuk. 
Javaslatomra vett otthonra egy ízületi tálat és néha a kezében tartva kicsit rezegteti. Elmondása szerint nagy nyugi lesz a pocakjában ha rezeg a tál és reméli, hogy ha kibújik a baba, az altatásnál is így reagál majd a közelében elhelyezett és megszólaltatott hangtálra. 
 

Vissza