KezdőlapMagunkrólHangmasszőrjeinkTálakrólHangterápiaPedagógiaKépzésKépekKapcsolatVendégkönyv

Hangtálak minden napra

Kedves Érdeklődő!


A Hangtálak minden napra 1 napos workshopot  olyan felnőttek számára állítottuk össze, akik nem kívánnak hangmasszőrök lenni, hanem önmaguk és közvetlen környezetük, családtagjaik, gyermekeik számára szeretnék ezt a különleges eszközt alkalmazni, nem terápiás céllal, és nem kezelésként!

Egyetlen hangtál mindennapi, rendszeres alkalmazása nagyszerű lehetőség bárkinek a nyugalom, a kiegyensúlyozottság, az örömtelibb életérzés megéléséhez. Támogatja az egészség megőrzését, harmonizálja a környeztünket, emberi kapcsolatainkat.

Ezért hát szeretettel várjuk ÖNT is erre az első találkozásra, mely reményeink szerint valóban megérinti, és egy varázslatos ajándékot tartogat a hangok világán keresztül.

Amennyiben szívesen részt venne az 1 napos worshopon kérjük, hogy adatait a "Jelentkezés a képzésre" menüpontban, az útmutató alapján küldje el.
 

 


             

Vissza

Kapcsolattartó: Radnai Zsuzsanna Telefon: 06 30/252-4049 E-mail: hangmasszazs@gmail.com
Hangterápia, Hangtál, Tibeti hangtál, Zenélő Tibeti hangtál, Hangtál vásárlása, Hangtál eladás, Hangterápiás kezelés, Hangterápia tanfolyam, Hangterápia képzés, Hangmasször képzés, Hangterapeuta képzés