Továbbképzés

Továbbképzés hangmasszőrök számára
 

1. Játékok hangtálakkal és gongokkal 
A továbbképzéshez az I. tanfolyamon való részvétel után csatlakozhat.
 
A konzultációt szülőknek és olyan gyermekekkel foglalkozó szakembereknek ajánljuk, akik nyitottak, befogadók, akik úgy érzik, él még bennük a gyermeki kíváncsiság, akik képesek önfeledten játszani. Személyes élményeket gyűjtünk hangtálakkal és gongokkal. Ízelítőt adunk olyan játékokból és gyakorlatokból, amelyek hosszú évek tapasztalatában érlelődtek, gyakran a gyermekek ötleteiből származnak és bizonyítottan tartós és hatékony segítséget nyújtanak bárki számára.
A módszer közösségépítő, bizalomerősítő, harmonizáló hatása egyensúlyt teremt, ezért nagyon jó eredménnyel hasznosítható bármely csoport, vagy egyéni foglalkozásokon.

Figyelem! A Peter Hess módszer,  és továbbképzéseink, mint a "Játékok hangtálakkal és gongokkal" tanfolyam, mely önálló tanfolyam, szellemi termék,  jogvédelem alatt áll!

A jogvédelem kiterjed az oktatásra, az oktatóanyagra, a sokszorosításra, a nyilvános előadásokra, a médiára, valamint fotók és megjelenő írások jogaira, az egyes részleteket illetően is, és jogi következményeket von maga után.

A jelzett időpontokban a kozultációk min 10 fő részvételével kerülnek  megrendezésre.

A Peter Hess Akadémia a tanfolyamok időpont változtatási jogát fenntartja!


2. Szakmai napok

3. Szupervízió (ismétlő)Vissza