Továbbképzés

Továbbképzés hangmasszőrök számára
 

1. Játékok hangtálakkal és gongokkal 
A továbbképzéshez az I. tanfolyamon való részvétel után csatlakozhat.
 
A konzultációt szülőknek és olyan gyermekekkel foglalkozó szakembereknek ajánljuk, akik nyitottak, befogadók, akik úgy érzik, él még bennük a gyermeki kíváncsiság, akik képesek önfeledten játszani. Személyes élményeket gyűjtünk hangtálakkal és gongokkal. Ízelítőt adunk olyan játékokból és gyakorlatokból, amelyek hosszú évek tapasztalatában érlelődtek, gyakran a gyermekek ötleteiből származnak és bizonyítottan tartós és hatékony segítséget nyújtanak bárki számára.
A módszer közösségépítő, bizalomerősítő, harmonizáló hatása egyensúlyt teremt, ezért nagyon jó eredménnyel hasznosítható bármely csoport, vagy egyéni foglalkozásokon.

Figyelem! A Peter Hess módszer,  és továbbképzéseink, mint a "Játékok hangtálakkal és gongokkal" tanfolyam, mely önálló tanfolyam, szellemi termék,  jogvédelem alatt áll!

A jogvédelem kiterjed az oktatásra, az oktatóanyagra, a sokszorosításra, a nyilvános előadásokra, a médiára, valamint fotók és megjelenő írások jogaira, az egyes részleteket illetően is, és jogi következményeket von maga után.

A konzultációk helyszíne: 
Napüdvözlet Jógastúdió
2011 Budakalász, Kert utca 16.

A jelzett időpontokban a kozultációk min 10 fő részvételével kerülnek  megrendezésre.

A Peter Hess Akadémia a tanfolyamok időpont változtatási jogát fenntartja!


2. Csakrák  harmonizálása

A továbbképzésen való részvétel előfeltétele a Peter Hess hangmasszázs I-IV. tanfolyam elvégzése.

Az ősi írások szerint az Univerzum „zene természetű”, s a világunk egyetlen eredendő hangból, az „igéből” keletkezett. Ahogy a prizma fehér színe megtörik, és a szivárvány hét színévé alakul át, ugyanígy az eredeti hang is a hétfokú zenei skálán keresztül ereszkedik világunkba. A színek és a hangok kifinomult rezgése adja az Univerzum isteni harmóniáját. Amilyen tökéletes a makrokozmosz, ugyanolyan tökéletes a mikrokozmosz, azaz az ember is. Az emberi lét megnyilvánulásának hét fokozata is a színek és a hangok csakrákban megjelenő összjátéka. Működése a tökéletes megélésre van hangolva, ám az idők folyamán az őt érő benyomások és tapasztalások gyakran fals irányba tolták el az összhangzást, akár egy öreg zongora, vagy egy régi gitár fellazult húrjai. A fals hangzás nem áraszt többé tökéletes melódiát, és ahhoz, hogy újra megközelíthesse eredeti és tökéletes ragyogását és hangzását, tudatos újrahangolásra van szüksége. Ez az újrahangolás csakis olyan tiszta forrásból érkezhet, ahol mind tudati, mind fizikai szinten harmonikusak a rezgések. Ha úgy tekintünk magunkra, mint elhangolódott gitárhúrokra, ahol a hétfokú zenei skála a hét csakrát jeleníti meg, akkor szükségünk van olyan tudásra és eszköztárra, ami segíthet minket testi és mentális elhangolódásunk visszaharmonizálásában. A mentális eszköztár, azaz a tudás, és a fizikai eszköztár, a hangtálak tökéletes rezgése segít visszatalálni elhangolódott húrjaink eredeti harmóniájához, és a csakraszintek lépésről-lépésre való megtisztítása után visszajuthatunk az eredeti fényhez és az egyetlen hanghoz, a tiszta egységbe.

Mivel tudás nélkül nincs tapasztalás, és tapasztalás nélkül nincs tudás, ezért a csakraharmonizálás szemináriumi képzés alatt a hangmasszőrök alapos ismertetésben részesülnek a csakrákról, és egy-egy elméleti rész után csakra-meditációs gyakorlatok segítségével fedezhetik fel saját csakráikat, azok működését és aktuális állapotát. Minden csakrának megvan a csak rá jellemző rezgése. Ezt a tulajdonságot kihasználva a hangtálak különös tekintettel alkalmasak arra, hogy optimális működésbe rendezzék a túl- vagy alulműködő, túl nyitott vagy túl zárt csakrákat.
A szeminárium két célt szolgál. Egyrészt a résztvevők megtanulhatják, hogy hogyan tudnak dolgozni saját magukon, hogyan tudnak gyógyulni, fejlődni, elhagyni olyan mintákat, melyek akadályozzák őket a belső fejlődés útján. Másrészt gyakorlati útmutatót kapnak ahhoz, hogy hogyan harmonizálják saját klienseiket. A már elsajátított Peter Hess alaptanfolyam (I-IV.) után egy újabb kezelési lehetőséget szeretnénk megismertetni, ami alternatív kiegészítője lehet az alkalmazott hangmasszázsnak.
Szeretettel várom a hangmasszőröket a két napos „csakrahangolásra”, ahol elsősorban mindenki saját magán fog munkálkodni, hiszen semmilyen módszer nem továbbadható és alkalmazható addig, amíg meg nem győződünk arról, hogy milyen hatással van saját magunkra. Hét állomáson át hangolunk majd együtt, a hét legfontosabb életterületet látogatjuk meg. Tarts velem, és legyen tiéd a megtapasztalás tudása, és a tudás megtapasztalása. Hálás szívvel:


Tóth Boglárka
(francia-magyar szakos tanár, hangmasszőr, jógaoktató, életmód-tanácsadó)

 Vissza