Vendégkönyv

Új bejegyzés írása
Tasi Istvánné Etelka 2011-08-30 09:25 #8
Nagyon tetszett a tanfolyam, különösen az, hogy nagyon sokat gyakoroltunk. Nekem nagyon szép hangélmény volt, amikor az a sok tál együtt szólt gyakorlás közben.
Maga a módszer is nagyon tetszik. Egyszerű, standardizált alapkezelés, mégis a hangmasszőr kezelő számára a kiegészítő kezelések sokszínű palettáját is nyújtja, lehetőséget adva arra, hogy a hangmasszőr kreatívan alkalmazza ezeket. Nagy élmény volt, hogy a páciensek és a társaim is a tanfolyamon rögtön nagyon pozitívan reagáltak, jólesően ellazultak és a kezelés után ezt szavakban is kifejezték. Aki pedig tartózkodóbb volt, az első kezelések során, később egyre könnyebben ellazult és kezdte igényelni a kezeléseket. A kezeléseket jómagam is élvezetesnek találtam, a szép ragyogó tálak, a tálak ritmikus csendülése, a páciens békés szuszogása, amint ellazult - joggal tölti el a kezelőt is jó érzésekkel. Köszönet azoknak, akik ezt a módszert kidolgozták, és azoknak, akik akik terjesztik és tanítják.
Köszönöm, hogy részt vehettem ezen a tanfolyamon. Az itt szerzett készségeket szeretném továbbra is gyakorolni és továbbfejleszteni a jövőben.
Tisztelettel: Tasiné Etelka
vrajesvari.srs@gmail.com Ugrás a lap tetejére

Medgyesi Kata 2011-08-30 08:51 #7
Mindig is sejtettem, de most már tudom, nincsenek véletlenek. A hangtálak világához egy televízió műsor hozott közel, ami már önmagában is fura, hiszen alig nézek tévét, főleg hétvégén délelőtt. Bekapcsoltam, ott voltak, lenyűgöztek. Aztán elfelejtettem. Néhány hónap múlva a férjem jött haza egy élménnyel. Annyira a hatása alatt volt, hogy tudtam, nekem is ki kell próbálni. Mindjárt a hangmasszázs I. tanfolyamon találtam magam. Imádtam. Többet akartam. Éreztem, ezzel jót tehetek
Mivel kislányom nyaki cisztákkal született, bőszen gyakoroltam rajta és hittem, ha valami, ez segíthet. A kicsi lány álmában kapta a kezeléseket, de napközben is játszottunk a rezgésekkel. Tálaztunk, ahogy ő mondta. Emellett az ágyacskájában ott vannak a hegyikristályok és fényvízzel is kenegettük a pici nyekat, mivel hívő ember vagyok.
A legutóbbi ellenőrzésen az orvos is megdöbbent, a ciszták eltűntek. Valahogy sejtettem, hogy ez lesz, hiszen a hitem azóta is annyira erős, hogy tudtam, működnie kell. És tényleg. Az orvosok persze csodálkoztak én pedig álltam és nagyon boldog voltam. A kis „tartó tokocskák” még ugyan megvannak, de tudom, a következő kontrolon újra jó hírekkel fogadnak majd. Merthogy ugye nincsenek véletlenek. Amikor kijöttünk az orvostól egy örömsírás után rögtön azokra gondoltam, akik segítettek ebben. Zsuzsára, Edinára és nem utolsó sorban a tálakra. Szívből köszönöm nekik!!!
A tálakkal való barátság pedig azt hiszem örök, hiszen tágabb környezetemben is szeretnék majd segíteni velük. De ez már egy külön történet.
medgyesi.kata@gmail.com Ugrás a lap tetejére

Beke Martina 2011-05-11 11:16 #6
Kedves Zsuzsi!


Először is szeretném mégegyszer megköszönni azt a nagyon-nagyon jót, amit a tanfolyamon kaptam és átéltem. A harmadik napon történt megkönnyebülés a mellkasomban hihetetlen élmény volt. További erőt, kitartást és egészséget a módszer továbbadásához! Köszönettel: Beke Martina, Rákócziújfalu
beke.martina@googlemail.com Ugrás a lap tetejére

Geiger Andrea 2011-04-15 11:40 #5
Miért éppen a hangmasszázs?

Egészségügyi végzettségemmel, és gyakorlatommal általánosságban megtapasztalhattam a betegek személytelen, gyors, már-már futószalagszerű ellátását, továbbá a velejáró kínos kiszolgáltatottságot. A hagyományos orvoslás minden tünetet, betegséget, szintetikus kemikáliákkal kezel, melyek hatásos, hatástalan, olykor káros, szerekként kerülnek a szervezetünkbe. Előnyük a gyorsaság, és „passzivitás”. Bevesszük és várunk.
A gyógyítás kiegészítéseként, olyan alternatív megoldást kerestem, mely káros hatások nélkül, az emberek testi, és lelki problémáira egyaránt megoldás lehet. Így jutottam el a Peter Hess módszerei alapján alkalmazott Hangmasszázshoz. A hangtálak csodálatos hangjai mellett, a testi, és lelki blokkok feloldására, a tálak rezgése szolgál segítségül. A tanfolyam alkalmával, nagyszerű csapattal ismerkedhettem meg, Radnai Zsuzsanna személyében pedig egy fantasztikus oktatóval. Szakmai tudása, tapasztalata mellett a finomsága, érzékenysége, a munkájával szembeni alázata példaértékűvé vált számomra. A képzés során bepillantást nyerhettünk a hangtálak történetéről, alkalmazási területeiről, módszereiről, melyet rengeteg gyakorlattal egészítettünk ki. A tanfolyam önismereti, személyiségfejlesztő, és csapatépítő mivolta vitathatatlan.
A későbbiekben ezek az emlékképek végigkísérnek majd a munkám során, és jó érzéssel tölt el, hogy az esetleges bizonytalanságomat, sikerélményeimet, továbbra is lesz kivel megosztanom.

Köszönöm!

Geiger Andrea
geigera@kabelszignal.hu Ugrás a lap tetejére

Balázsik Anikó 2011-04-09 11:23 #4
A Peter Hess-féle hangmasszázs-képzésen egészen pontosan azt kaptam, amit vártam: magas színvonalú oktatást tapasztalt oktatóktól, rendkívül jól strukturált tanmenetet, rengeteg gyakorlati tanácsot, mindezt anélkül, hogy úgy éreztem volna, megfulladok az információk áradatában. Nagyon köszönöm.

Balázsik Anikó
okl. orvosi masszőr, Kinesiotape-terapeuta,
Functional Movement Screen specialista,
Russian Kettlebell Challenge I. instruktor, TRX tréner


erdefeu@gmail.com Ugrás a lap tetejére

Faragóné Kutasi Tünde 2011-04-09 11:20 #3
Egy pár mondatban leírnám, hogy nekem mi a tapasztalatom a tanfolyammal kapcsolatban:

A hangmasszázs tanfolyam nem az első tanfolyam az életemben, ezért nagyon jól össze tudom hasonlítani más tanfolyamokkal. A bemutatkozás a tanfolyam elején nagyon bensőséges hangulatot teremtett, amikor egymást egy hanggal megajándékoztuk. A ráhangolódó meditációk hatásosak voltak. Nekem személy szerint nagyon tetszett az, hogy oktatónk, Radnai Zsuzsanna sok más módszert említett az oktatás alatt és egyszer sem hangzott el a szájából az, hogy a hangmasszázs a legjobb módszer, ami a világon létezik. Elismert más módszereket is. A tanfolyam egy nagyon jól felépített tematika alapján zajlott. Az új információk mindig az előzőekre épültek. Sok lehetőség volt a gyakorlásra, ami azért nagyszerű lehetőség mert egyből megtapasztaltuk a gyakorlatokat mind a két oldalról - kezelő és kezelt. Sok-sok játékos elemmel volt díszítve az anyag, az unalom elkerült minket. Játékosan lettünk beavatva ebbe a csodálatos világba. Minden alkalommal nagyon sokat adott az együtt töltött idő.
Faragóné Kutasi Tünde


feherlotusz6@gmail.com Ugrás a lap tetejére

Uhrin Andrea 2011-04-03 20:01 #2
Kedves Zsuzsi!

Köszön a lehetőséget, hogy megimertetted velem a Tibeti Hangtálakat és ezt a technikát. Én úgy gondolom, hogy ez egy olyan pihentető, feltöltő (és persze sok egyéb plusszal rendelkező) módszer, amely összekötő kapocsként működik két világ között, hiszen jó azok számára is akik, csak a fizikai dolgokban hisznek és azok számára is, akik a finomabb világok mellett is elkötelezték magukat. Számomra egy nagyon mély, semmi máshoz nem hasonlítható , gyors meditatív állapotot tudnak előidézni a hangtálak hangjai. (Ja, és persze a gongot se hagyjuk ki!). Nagyon tetszett, ahogy végig kísértél minket ezen a fejlődési szakaszon és megható volt, ahogy elbúcsúztál tőlünk. Úgy éreztem mindenki személyre szabottan kapott Tőled útravalót, ami nagyon fontos a mai világban. Köszönöm, hogy megosztottad ezt velünk. Kívánom, hogy még nagyon sokáig végezd békében, egészségben és szeretetben Tanítói munkádat!

Szeretettel ölellek: Andrea
uhrinandrea@freemail.hu Ugrás a lap tetejére

Adminisztrátor 2011-03-12 08:41 #1
Elindult a vendégkönyv.
hangmasszazs@gmail.com Ugrás a lap tetejére

1, 2, 3  ]


Vissza