Visszajelzések

Új bejegyzés írása
Ondai Orsolya 2024-04-19 07:43 #59
Szia Zsuzsa!

Még egyszer köszönök mindent! Tanítást, türelmet, a kedves nyitottságodat felém, segítőkészségedet! Az elmúlt két napban visszagondoltam még a kezdeti időkre, amikor is tavaly nyáron elkezdtem nálad a tanfolyamot...
Ahogy megérkeztek életembe a hangtálak, ahogy elkezdtem kezelni a gyakorló klienseimet.... Annyi megtapasztalás és közös munka a tálakkal, hangokkal. Azt érzem, hogy nagyon jó dolgok történtek velem :)
Nagyon hálás vagyok, hogy találkozhattam veled, tanulhattam tőled és megismerhettem a hangtálakkal való kezelést ezzel a technikával, szemlélettel. Tisztelettel és a tanultakat betartva, lelkiismeretesen viszem tovább a "lángot", a "hangot".
Minden jót neked is Zsuzsa!

Üdv, Orsi


Ugrás a lap tetejére

Kiss Juci 2023-12-13 12:27 #58
Kedves Zsuzsa!

A hétvégi tanfolyam olyan volt nekem, mintha valaki lenyúlt volna értem és két kezével, a tenyerében fogva kiemelt volna a hétköznapokból. Nagyon inspiráló volt. Annak ellenére,hogy pont ez az a világ, ami oly távol áll a digitális forradalomtól, mégis a digitális előnyöket kihasználva megmutattátok, hogy ha egy ügy nemes, akkor nincs akadály előttetek. A szervezés, a videofimek profik voltak. Hálás köszönet érte a csapatodnak!
A tudás, amit szereztem, lassan fog leülepedni bennem, és szépen minden a helyére kerül, és a saját utamon járva fogom felhasználni.
Nagyon sok tapasztalatot szereztem a társaktól, csupa értékes, nyitott, elfogadó, segÍtő, támogató emberrel tölthettem ezt a 2 napot. Egy oázis volt. Rám fért...

Eddigi két tálam mellé hamarosan három testvér érkezik, és bár a hangmasszőr utamnak csak a felénél járok, nagy örömmel indulok most a játékok hangtálakkal világába a kis tanÍtványaimmal és a saját három gyermekemmel. Amint tudom, folytatom a képzést, mert most már tudom, hogy jó úton járok.
Hálás vagyok Neked, hogy vezetsz az úton!
Szeretettel:
Juci
Ugrás a lap tetejére

Szabina 2023-11-20 10:06 #57
Kedves Zsuzsa!

Nagyon örülök, hogy részese lehettem ennek a tanfolyamnak és ennek a csapatnak! Köszönöm! Fantasztikusan pozitív érzésekkel zárom ezt a négy napot! A búcsúkörben úgy meghatódtam, hogy megszólalni sem tudtam.
Ugrás a lap tetejére

Tóth Csilla 2023-11-03 11:02 #56
Kedves Zsuzsa!
Nagy kincset adtatok a kezembe a hangtálakkal! Részt vettem a hangmasszázs I-II. tanfolyamon, a Játékok hangtálakkal tanfolyamon és workshopon is. Közben gyógypedagógus (is) lettem és nagy örömmel használom a hangtálakat az óráimon.
Ugrás a lap tetejére

Veresné Demjén Andrea 2023-03-01 15:33 #55
Kedves Zsuzsa, Tünde és Orsi!

Hálásan köszönöm nektek a lehetőséget és azt a magas szintű tudást, amit tőletek kaptam mind a hangmasszázs tanfolyamon, szupervízión, mind a hangfürdő workshopon egyaránt.

A Peter Hess hangtálak fantasztikusak! Rezgésük és erejük sejtjeink legparányibb részéig hatolnak, kiegyensúlyoznak, harmonizálnak és ezáltal öngyógyító folyamatokat indítanak el bennünk. Képesek vagyunk általuk közelebb kerülni az igazi önvalónkhoz. Tisztábban érkezik az intuíció, melynek segítségével könnyebben hozzuk meg döntéseinket. Varázslatos mire képesek a hangtálak!

Köszönöm, hogy immár én is a Peter Hess hangmasszőrök csoportjába tartozhatom. Legjobb tudásom szerint –melyet a ti profi csapatotok alapozott meg-, szeretném továbbadni azoknak, akik szeretnék megtapasztalni a hangtálak áldásos hatását.
Nagy szeretettel ölellek Titeket!
Andrea
Ugrás a lap tetejére

Kotra Móni 2022-01-18 13:28 #54
Kedves Zsuzsa!
Képzeld elmentem egy hangfürdőre kíváncsiságból. Tapasztalatnak jó volt, de egyébként meg elég negatív élmény. A gong olyan hangos volt, hogy alig vártam, hogy vége legyen, meg a tálak hangja sem volt olyan szépen csengő, mint a Peter Hess tálaké. Végig az járt a fejemben, hogy milyen gyönyörű volt, ahogy Te "gongoztál" nekünk és csak arra vágyom! Láttalak magam előtt, ahogy ott ülsz és teljes átéléssel, alázattal bánsz a gonggal. Köszönöm azt az élményt és hogy újra megbizonyosodtam, hogy a Peter Hess tálakat nem cserélném le semmi másra. :)
Remélem jól vagy, szeretettel ölellek!
Móni
Ugrás a lap tetejére

Kovács Nikoletta 2021-10-12 13:32 #53
A Játék hangtálakkal tanfolyamon vettem részt, amit Orsi tartott és rendkívüli élményben volt részem. Orsi csodás 2 napot adott nekünk, fantasztikus volt vele együtt dolgozni és tanulni tőle. A résztvevök az első másodperctől kezdve kinyíltak a másiknak, nem volt álarc. Egy őszinte, 2 napos szeretetfürdő volt az előadás. Köszönöm!
Ugrás a lap tetejére

Zonta Club Szombathely 2020-10-29 16:34 #52
Köszönjük, hogy Zsuzsa kinyitotta szemünk és lelkünk erre az elvarázsoltnak hitt világra. Élveztük minden percét, igaz szájmaszkban és egymástól távol ülve, így is magával ragadó élmény volt. Megismerhettük a Peter Hess által kidolgozott hangtálas fejlesztő, rekreációs módszert, Zsuzsa elköteleződését, eddigi terápiás munkájának örömeit. Kipróbálhattuk a tálak megszólaltatását, majd Zsuzsa vezetésével és a hangtálak természet-közeli, változatos tónusú, mély vagy magas hangjaitól kísérve próbára tettük figyelmünket: miként vagyunk képesek önmagunkra koncentrálni, átélni a fókuszálás felszabadító hatását.

Köszönjük Zsuzsa a bemutató foglalkozást! Kellemes élmény volt!
Ugrás a lap tetejére

Cseh Katalin 2020-10-17 15:47 #51
Kedves Zsuzsa!
Életem egyik legszebb élményét kaptam Tőled és Boglárkától. Nagyon sokat tanultam, tapasztaltam, gazdagodtam szakmai tudásban és emberi kapcsolatokban is. Hálás vagyok érte. Zenetanárként különleges élmény volt megtapasztalni a rezgések keltette hangokat, felhangokat, amik tulajdonképpen az egész Univerzum hangjait rejti magába és mégsem éreztem disszonánsnak, zavarónak…sőt igazi feltöltődést, harmóniát varázsoltak a testembe, lelkembe.
Ugrás a lap tetejére

Molnár Anita 2020-08-06 11:21 #50
Kedves Zsuzsa! Köszönöm az együtt töltött napokat, a lehetőséget a hangtálakkal való fejlődésre, a rezgéseket, a lenyugvást. Közel 10 év eltelte után folytattam újra az ismerkedésem a tálakkal, bízom benne, hogy a jövőben fogom tudni kamatoztatni mindazt a tudást, amit nagy szeretettel adtál át. Köszönöm és sok sikert a továbbiakhoz!
Ugrás a lap tetejére

Varga Mária 2018-10-31 17:42 #49
Hálás szívvel köszönöm Radnai Zsuzsának, hogy őszinte meggyőződéssel járja az útját, mert így találkozhattunk, s általa megismerhettem, megtapasztalhattam a Peter Hess féle hangmasszázs csodálatos csendjét! Szeretettel őrzök a szívemben minden pillanatot, amit az egyes képzéseken kaptam tőle és csoporttársaimtól. Köszönöm, köszönöm, köszönöm..............! Csók,
Marcsi
Ugrás a lap tetejére

Salamon Zsuzsanna 2018-10-31 17:39 #48
Kedves Zsuzsa!
Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem a nagyszerűen összeállított Peter Hess hangmasszőr képzésen! Élveztem minden pillanatát, rengeteget tanultam, tapasztaltam, fejlődtem a képzésen. Jól esett megtapasztalni, hogy tiszta szívvel adod tudásod legjavát, hogy tiszta szívvel segítetted, minél többet profitálhassunk tudásodból, 30 éves tapasztalataidból.
Ugrás a lap tetejére

Dr Tógyer László 2018-10-12 11:23 #47
Egy élmény volt az egész tanfolyam.
Csodálatosak a meditációs az a csodálatos felszabadult érzés ami elfogott utána.
Az a gondoskodás segítség Zsuzsa részéről amivel átsegítettt kezdeti bizonytalanságunkon.
Köszönöm hogy ott lehettem köztetek
és új dolgokat tanulhattam.
Ugrás a lap tetejére

Radnainé Fekete Gyöngyi 2018-05-14 10:13 #46
Kedves Zsuzsa!
Nagyon köszönöm a hétvégét!
Számomra nagyon hasznos volt, sok új dolgot tanultam és sok régebbi ismeretemet erősítette meg. Nagyon jó volt a csapat!
Még egyszer köszönöm!
Gyöngyi
Ugrás a lap tetejére

Simon Ildikò 2017-10-18 08:33 #45
Kedves Zsuzsa!
Köszönöm ez a csodàlatos hètvègèt.Ismèt egy lèpèst elõre haladtam a gyògyulàsomban, egyre jobban èrzem magam.A Peter Hess hangmasszàzs tanfolyamot azèrt kezdtem el mert Sklerosis Multiplex betegsègben szenvettem , amiòta ezt csinàlom egyre jobban ès jobban èrzem magam, köszönet a hangtàlaknak ès Zsuzsanak .
Szeretettel ildi
Ugrás a lap tetejére

Kollárné Gönczi Veronika 2017-10-16 15:44 #44
Kedves Zsuzsa!
Nagyon jó érzés, hogy immár én is a Peter Hess Hangmasszőrök között tudhatom magamat!
Köszönöm szépen az élményt, amit a képzés nyújtott.
Szívből ajánlom mindenkinek ezt a nagyon jól felépített és fantasztikus hatással bíró technikát, akár önmaga, akár mások kezeléséhez és az abban elérhető eredmények sikerességéhez.
Ugrás a lap tetejére

Fehérvári Balázs 2017-05-29 15:50 #43
Különleges ajándékot kaptam idén gyermeknapra. Újra gyermek lehettem! Zsuzsa jóvoltából végig játszottuk a hétvégét. Számtalan izgalmasabbnál izgalmasabb játékkal ismerkedtünk meg, hogy ezek segítségével közelebb vigyük a hangtálak varázslatos világát már az egészen kicsikhez! Nagyon jól éreztem magam, sokat nevettünk, és mi is játszva tanultunk a gyógyító rezgések biztonságos ölelésében. Már alig várom, hogy kipróbálhassam én is ezeket a szórakoztató-fejlesztő játékokat a gyermekekkel!
Mindenkinek ajánlom a "Játék hangtálakkal és gonggal" továbbképzést!
Ugrás a lap tetejére

Oláh Andrea 2017-05-15 12:48 #42
Kedves Zsuzsa!

Nagyon nagyon köszönöm ezt a csodát! Ezt a csodás hétvégét, a tanításokat, hogy ennek a módszernek részese lehetek.

Hazafelé úton motoszkált bennem, hogy igazi Áldott hétvége volt…sok jó energiával, rezgéssel.
Köszönet Neked, ezt a missziót,-biztos sokszor nem könnyű. Dehát mi az?
Nagyon jó kis csapat volt együtt… mindenki elkötelezetten, érdeklődéssel, és alázattal gyakorolt, azt éreztem. :)

Ahogy az Áldásra gondoltam utazás közben -az addig napsütéses égbolt beborult…elkezdett cseperegni az eső- balról Nap sugárzóan, jobbról szivárvány, majd zuhé, egy rövid….majd égbolt kitisztul, napsütés tovább…:) Volt vagy 5 perc az egész. Micsoda szépség ez is!

Kívánok sok jó energiát, sok elkötelezett, tudatosan ezen az Úton járó tanítványt..mert ez olyan, mint a gyertya lángja, amivel sok-sok gyertyát meg lehet gyújtani, továbbadva a fényt.


Köszönöm szépen!
Andrea
Ugrás a lap tetejére

Barton Katalin 2017-05-15 12:28 #41
A HM. 1. fantasztikus volt, szeretném folytatni és még jobban elmélyedni ebben a csodás módszerben.
Ezúton is köszönöm az élményt és a tudást, amit Tőled kaphattam!:)
Ugrás a lap tetejére

Varga Árpád 2017-01-18 17:52 #40
Kedves Zsuzsa!

Ezúton köszönöm neked még egyszer a hétvégi tartalmas együttlétet, mely nagyon hasznos volt és a tálak hangjai sok örömöt fognak még okozni az életemben. Örülök, hogy személyedben egy hiteles oktatót ismerhettem meg.


​S​zeretettel Árpi​

Ugrás a lap tetejére

1, 2, 3  ]


Vissza