Visszajelzések

Új bejegyzés írása
mihály puskás brigitta 2016-09-04 10:15 #35
2000es évek elején kaptam egy kazettát nagynénémtől, melynek címe: Klaus Wiese - Touch of Silence -Klaus Wiese volt. nagyon szépnek, pihentetőnek találtam, teljesen új hangzás volt számomra…eltelt 1-2 év és természetgyógyászati vonalon tanultam tovább, amikor elém került Radnai Zsuzsanna tanfolyama, és evvel a lehetőség, hogy mélyebben megismerjem ezt a csodát. összeszedtem a pénzt és leutaztam Szombathelyre, ahonnan utolsó pénzecskéimből 2 tál tulajdonosaként tértem haza. A tanfolyam kezembe adott valami olyat, bevezetett valami olyanba, amely meghatározója lett életemnek.
Évek teltek el, és közben úgy alakult, hogy fokozatosan több tálam lehetett, főként Hess tálak, melyeket azért választottam, mert biztonságosan, lehet őket a testkezelésben alkalmazni, így pihentető hangfürdőket kezdtem tartani, és együtt is zenéltem másokkal is. Aztán hosszú idő után elvégeztem a teljes tanfolyamot. Sok érdekes, szép tanítást kaptam, új nézőpontokat, módszereket az egyéni, testre helyezett tálakról, ennek hatásairól. Most még tudatosabban haladhatok tovább.
Hálás vagyok, és köszönöm Zsuzsinak, aki életét tette erre szerelemből, hogy lehetőségem nyílhatott rá.
Ugrás a lap tetejére

Benczkó Ágnes 2016-09-02 11:18 #34
Kedves Zsuzsa!
Ma érkeztek meg óvodásaim a hosszú szünet után. Meglepő, hogy mennyi fejlődést tapasztaltam a gyerekeknél. Az eddig bevált gyakorlat az volt, hogy a rendezetlen életvitelből visszatérve minden szokásrendszert újra vissza kellett tanítani. Eddig nem is fogadtuk az új kicsiket csak szeptember második felétől, mivel a régi óvodásokkal is sok probléma volt. Újra vissza kellett rázódniuk az óvodai életbe. Ebben az évben azonban nem ezt tapasztaltam. Mintha nem is esett volna ki 3 hónap. Nagyon sokat fejlődtek, érzelmileg kiegyensúlyozottabban érkeztek. Azt mondták nagyon hiányzott az óvoda nekik. Egy cikkben olvastam, hogy a hangtálterápia harmonizálja a két agyfélteke működését. Lehetséges, hogy tartós változásokat eredményezhet? Erről előadást is szívesen hallgatnék. További szép napokat.
Üdvözlettel: Kovácsné B. Ági
Ugrás a lap tetejére

Fehérvári Balázs 2016-07-27 21:45 #33
Kedves Zsuzsa!
Köszönöm Neked, aki tanítottál, és a Társaimnak, akikkel együtt tanulhattam a hangtálakról, köszönöm, hogy mindenben türelemmel segítettetek!
Már az első pillanatban éreztem, amikor a tálakkal találkoztam, hogy nekem ezzel kell foglalkoznom, most pedig, ahogy el is kezdtem immár hivatásos Peter Hess hangmasszőrként tevékenykedni, érzem, hogy mennyit kell még tanulnom a tálakról, a tálaktól.
Nagy segítséget jelentettek, Zsuzsa, a tanácsaid, észrevételeid, irányításod, köszönet érte! Biztonságot nyújt az érzés, hogy nem vagyok egyedül az új hivatásommal, hogy van, akihez fordulhatok, van, akiben megbízhatok bármilyen hangtálakkal, gongokkal, hangmasszázzsal kapcsolatos kérdéssel, kérdésben.
Örülök, hogy a Peter Hess közösség része lettem!
Szép napokat, és mindegyik napra különleges élményeket, rezgéseket kívánok mindenkinek!
Balázs
Ugrás a lap tetejére

Erdeiné Kálmán Tünde 2016-05-11 11:48 #32
Kedves Zsuzsa ,számomra egyértelmüen kellemes és hasznos volt ez a tanfolyam ,érzem kicsit más emberré lettem,egyszerüen szeretem a tálaimat és szivesen használom őket,
köszönöm!
Erdeiné Kálmán Tünde.
Ugrás a lap tetejére

Rák Andrea 2016-04-27 10:27 #31
Kedves Zsuzsa és Tünde!


Szeretném megköszönni Zsuzsának,hogy hírt adott a boldogság programmról,
Tündének pedig köszönet,hogy megmutatta a boldogsághoz vezető utakat.
Csodálatos élmény volt alkalmazni,s megtapasztalni hogy működik.Már két esetben oldott fel megrekedt,bebetonozódott helyzetet kapcsolataimban.Rengeteg érzelmi energiát kaptam-unk vissza!
Hálás köszönettel:
Ugrás a lap tetejére

Orbánné Molnár Anikó 2016-02-24 20:49 #30
Kedves Zsuzsa és Tünde!

Igazi feltöltődést nyújtott nekem s férjemnek is a február 20.-i szakmai nap, s kapcsolatunk további épülését is szolgálta.
Hálásan köszönöm Mindkettőtöknek:
Zsuzsának, hogy rendületlenül szervezed ezeket a nagyszerű programokat, s Tündének, akiből sugárzott a harmónia, a derű, és az őszinte adni akarás.
Zűrzavaros világunkban hihetetlenül nagy szükség van ilyenfajta - valódi töltekezést nyújtó - alkalmakra, s ilyen nagyszerű emberekre mint Ti!
Szebb és jobb Veletek a világ! Köszönöm!
Anikó
Ugrás a lap tetejére

Kvala Krisztian 2016-02-17 19:53 #29
Hálás vagyok a Létezésnek,hogy hozzád vezetett kedves Zsuzsa.Életem egy csodálatos,új irányt vett amióta megismerkedtem a hangmasszázssal.Elépzelni sem tudtam,hogy ennyi kapu nyílik majd meg általa.Áldás kísérjen utadon! Köszönöm türelmed és végtelen kedvességed.
Üdv Londonból _/I\_
Ugrás a lap tetejére

Légrádi Verus 2016-02-17 14:21 #28
A jógaoktatás mellett új szenvedélyem lett; a hangtálak, de csakis Peter Hess hangtálak! :-)
Köszönet érte neked Zsuzsa, hogy alapos tudást adtál, amelyet sok gyakorlattal elmélyítettem. A következő mondás már nemcsak a jógára, hanem a hangtálakra is igaznak tekintem.

"A jóga megtanít arra, hogyan nézz szembe önmagaddal félelem nélkül, hogyan élj a jelenben. A gyakorlás eredményeként megkönnyítheted az életed, a mindennapi problémákat higgadtan tudod majd kezelni, mivel belső erőd megnő. "
Ugrás a lap tetejére

Horváth Anita 2016-02-16 18:33 #27
Kedves Zsuzsa!

Köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon, ismét felemelő élmény, érzés volt. Mindig csodálom azt a végtelen nyugalmadat, amit felénk tudsz sugározni, őszintén. Mindig feltöltődve, új tapasztalatokkal jövök haza :)
Puszillak, Anita
Ugrás a lap tetejére

Máthé Hajnal 2015-07-30 16:29 #26
Kedvesek :-)
Hála és köszönet a Magasságnak Zsuzsáért, aki végtelen hitével, és kitartó türelmével tanított a hangmasszázsra. Odaadó, és hiteles hozzáállása átlendített a kezdeti nehézségeken. Spanyolországba vittem tovább az általa tanítottakat, bár ott is van akadémia, a többletet Zsuzsa személyisége tette hozzá számomra a tanultakhoz. Mivel két helyen élek és dolgozom, itthon és otthon is rendíthetetlen sikere van a tálaknak, már a velük való első találkozás is rendkívül meggyőző bármelyik nemzetiség számára. Volt alkalmam együtt dolgozni spanyol, angol, lengyel, norvég, svéd ajkúakkal, mindenki csodálattal, és elismeréssel adózik a tálak hatásának. Ez engem rendkívül nagy örömmel, és boldogsággal tölt el, különösen azért, mert én itthon, magyarul, Zsuzsától tanulhattam meg ezt a csodálatos lehetőséget, amivel az adás örömét élhetem meg minden egyes pillanatban, amikor a tálakkal dolgozom. Ölelések és köszönet!!! :-)
Máthé Hajnal
vaisnava teológus, ayurveda és raindrop technic masszőr
Ugrás a lap tetejére

Halmagyi Peter 2015-07-06 09:20 #25
Szeretettel olellek, kedves Zsuzsa!

Szivbol koszonom neked a turelmedet amivel minket oktattal ,odaadasodat,figyelmedet,gondossagodat amivel a magabiztossagomat erositetted.Amilyen turelmetlenul vartam a tanfolyam kezdeset, annal nagyobb turelmetlenseggel vartam hogy hazaerjek klienseimhez ,hogy az ujonnan tanult tehnikakat alkalmazhassam rajtuk. Kulonos boldogsag, orom, ,feltoltodes es lelki kielegultsegben van reszem minden kezeles alatt.

Koszonom hogy vagy es a Joisten tartson meg sokaig egeszsegben es boldogsagban hogy minnel tobb embert oktathassal ,es tudasoddal aldj meg.

Szeretet es beke uralkodjek lelkunkben.

Halmagyi Peter.
Ugrás a lap tetejére

Lisztik Brigitta 2015-07-02 15:34 #24
Kedves Zsuzsa!
Nem lehetek elég hálás a sorsnak,hogy idevezetett Hozzád és ehhez a csodás módszerhez!A szép tálak,a gyönyörű hangok,a kedves emberek akiket megismerhettem mind óriási élményeket adtak nekem!Büszke vagyok rá,hogy Tőled tanulhattam,nagyon köszönöm!Brigi
Ugrás a lap tetejére

Horváth Anita 2015-06-29 22:22 #23
Kedves Zsuzsa!

Nagyon köszönöm Neked, hogy megismertetted velem ezt a csodálatos lehetőséget, ami a hangtálakban és a módszerben rejlik! A tálakra hangszerként tekintek, és ugyanolyan finomsággal bánok velük, mint a hegedűmmel :) Mindenképp szeretném továbbadni azt az élményt, amit a tanfolyamokon kaptam: Kedvességet, szeretetet, odafigyelést, elfogadást és önmegismerést. Köszönök mindent!
Ugrás a lap tetejére

Sz. K. Ágnes 2015-06-29 18:59 #22
Bizsergető öröm tölt el, hogy ezt ide leírhatom: megtaláltam ebben azt a módszert, amivel ellenállhatatlanul sikerül ellazulnom! És Zsuzsa az a lényegretörő oktató, aki új kapukat nyit gongszóra, és akitől/akivel "hajcsikizően" kellemes tanulni :-)
Ugrás a lap tetejére

Hunyorné Beczkó Éva 2015-03-14 22:00 #21
Kedves Zsuzsa!
Köszönöm Neked, és az elhivatott, nagyon felkészült előadóknak ezt a mai szakmai napot, amelyen tovább mélyíthettük a hangtálak használatával kapcsolatos eddigi ismereteinket. Sok érdekes, és új információhoz juthattunk, valamint öröm volt megosztani az utolsó találkozásunk óta összegyűlt tapasztalatokat egymással. Ezek a személyes találkozások, tapasztalatcserék számomra fontosak a megszerzett tudás szinten tartásához. Még egyszer köszönöm: Hunyorné Benczkó Éva
Ugrás a lap tetejére

Győri Andrea 2015-01-24 22:39 #20
Csodálatos lehetőséget ismertem meg a hangmasszázzsal. Lehetőséget, ami hozzásegít minket, hogy megtaláljuk a belső békénket. Önismereti utam fontos állomása volt a képzés. Zsuzsa kedves, szeretetteljes közvetítésével, egy tiszta, magas szellemiségű módszert ismertem meg. Nagyon jó volt, hogy a tanfolyam főleg gyakorlatból állt. Lelkesen gyakorlom barátaimon a hangmasszázst, akik imádják. Nem várt "mellékhatásként" azóta gyakrabban énekelek, a zene iránti érdeklődésem megnőtt. Köszönöm Zsuzsa, hogy átadtad nekem ezt a módszert! :-)
Ugrás a lap tetejére

Antal Éva 2014-12-09 16:12 #19
Kedves Zsuzsa,
Nagy öröm számomra, hogy a hang finom rezgéseinek jótékony hatása végre egyre inkább a köztudatba kerül. Nálad és Andrásnál alaposabb, és elhivatottabb mesterre nem is találhattam volna. Bátran merem a módszert használni, mert működik. Amerre járok, és alkalmazom, örömöt, és kisimult arcokat látok. Nem beszélve arról, hogy a hangok engem is milyen mélyen megérintenek, napról napra egyre többet tudok meg önmagamról, ezáltal a világról. És ez egy gyönyörű végtelen.
Szeretettel,Antal Éva
Ugrás a lap tetejére

Molnár Zoltán 2014-11-14 12:56 #18
Kedves Zsuzsa!
Volt szerencsém részt venni az első Hangfürdő továbbképzésen, amit Frankovits Ági tartott a PHI Magyarország megbízásából. A továbbképzés 2 napja alatt nagyszerű kis csapat (14 fő) kovácsolódott össze! Mindannyiunk nevében írhatom, hogy nagyon jól éreztük magunkat! Az Ági gyakorlati profizmusa mindannyiunkat lenyűgözött, nagyon sokat tanultunk tőle! Köszönöm/köszönjük a lehetőséget, amit ez a továbbképzés adott nekünk! Természetesen külön köszönet Áginak is és csak így tovább! :-) m.zoli
Ugrás a lap tetejére

Frankó Ági 2014-03-07 14:34 #17
Kedves Zsuzsa!
Szeretném Neked még egyszer megköszönni, hogy vagy. Hogy ezt a módszert Magyarországra is elhoztad. Amit Tőled és Edinától tanultam, elképzeléseimet messze felülmúlta. Ezek a tálak kisebb csodák. Nap mint nap tanulok tőlük, megerősítenek. Hiába nem vagyunk gyógyítók, de az eredmény eddig minden esetben gyógyulás.
A legkomolyabb eseteim egyike nagybátyám, akin az első hangtálkezeléseimet végeztem. Ő egy nagyon jó ember; egyszerű gondolkodású: nem hisz semmiben, amit nem lát. Ami engem nem zavar, sőt megerősítettem, hogy nem is kell benne hinni és éreznie sem kell semmit. Csak hagyja, hogy „gyakoroljak” rajta. Ez 2013 novemberében volt, amikor az orvosok tanácstalanul álltak, nem tudták mitől, de szinte lebénultak a lábai. Cukorbetegségre gyanakodtak, aztán a gerinc műtéti szövődményekre, majd egy gyógyszer mellékhatása is okozhatta, de nem nagyon tudtak rajta segíteni. Deceber végétől „szerencsére” már rajtam kívül senki nem kezelte. Heti egyszer kezeltem, és a 6. alkalom után úgy érezte, mintha valami megmozdult volna benne. És onnantól kezdve egy olyan öngyógyulás indult be nála a hangtálak hatására, hogy hétről hétre kisebb csoda történt. Az én hitemet is ő szilárdította meg. Mikor találkoztunk, nem hittem a szememnek! Február második felére olyan szintre jutott, hogy nagynénémmel Hévízre autóval mentek: ő vezetett és már a botot sem vitte magával. A lábaiba teljesen visszajött az élet! Csodálatos érzés, hogy ebben így tudtam kísérni és hogy ilyen hatással voltak rá a kezelések.
Már beajánlottak a közös képviselőjüknek is, akinél eddig két alkalommal voltam. Kezdődő Parkinson kórja van. Neki sem ígértem semmit, csak hogy próbáljuk meg. Tegnap mondta nagybátyám, hogy a múlt heti közgyűlésen, mikor beszélt, egyáltalán nem remegett a keze.
Nem ígérünk csodát, mégis csoda történik! Csodálatos eszközöket kaptunk, itt van a kezünkben minden. KÖSZÖNJÜK! :-)
Ugrás a lap tetejére

Dr. Gombkötő Andrea 2014-01-22 19:19 #16
Kedves Zsuzsa!

Nagy élményt jelent számomra a Peter Hess hangtálakkal való találkozás, nemcsak kliensként, de kezelőként is élvezek minden pillanatot. Jó az általad teremtett közösségben, a hangmasszőrökkel való "együtt tanulás".
Különleges élmény volt a 2014. január második hétvégéjén tartott sárvári találkozás, az előadások, Julcsi aqua-pad kezelőivel, tanítványaival való kölcsönös kezelés, nem beszélve a csoportos hangfürdőről.

Mindannyiunk nevében köszönöm önzetlen munkádat, különleges adottság számodra a tudás átadásának művészete, melynek segítségével hatványozottan sok családba eljut a hangtál, mint a testi, lelki harmónia fenntartásának és/vagy az öngyógyító folyamatok beindításának eszköze.
Sok sikert és áldozatos munkádhoz határtalan mennyiségű erőt kívánok Neked.

Dr. Gombkötő Andrea Budapestről
Ugrás a lap tetejére

1, 2, 3  ]


Vissza