Egyéb tapasztalatatok

Az egész egy közeli rokonommal kezdődött: cukorbetegség, vagy egy régi gerincsérv miatt (nem tudták pontosan megállapítani), a lábai elkezdtek lebénulni. Két mankóval is már alig bírt járni. A hantálakról semmit nem hallott, és nem is az a fajta ember, aki elsőre hinne az ilyesmiben, éppen ezért Ő számomra a leghitelesebb ember! Ő az, aki elindított ezen az úton. Ezúton is köszönöm neki, hogy megengedte, hogy gyakoroljam rajta a tanultakat és hogy racionális gondolkodásával mégjobban megerősített engem is a hitemben, hogy a Peter Hess módszer működik. Három hónap után ugyanis már nemhogy járni tudott, de autót is vezetett (és lekopogom, azóta is rendben van).
A következő megdöbbentő esetem egy Parkinson kóros hölgy volt, akinek akkor 7 éve remegett az egyik karja. Sem jobb, sem rosszabb nem lett, gyógyszereken élt.
Már az első kezelés után szinte teljesen leállt a remegés a karjában, majd két hónap kezelés után egyre jobb lett.
A közelmúlt újabb sikertörténete egy magas kockázatú HPV vírussal élő férfi ismerős, aki szintén 7 éve szenvedett a vírus leküzdésével. Az utolsó eredménye negatív lett.
Ezzel párhuzamosan egy melldaganatos hölgy kezelése van folyamatban, akinek pedig zsugorodott a csomója.
Nap mint nap történnek velünk csodák!
Minden kedves hangmasszőr társamat arra buzdítom, hogy nagy szeretettel és kitartással folytassátok áldásos tevékenységeteket és osszátok meg velünk!

Frankovits ÁgiCsodák történnek a hangtálakkal!! A Klinikán, ahol dolgozom, elvarázsolja a gyerekeket, múlt héten pl. kiskamaszokkal voltam, és a hangtálazást emelték ki, mint a legjobb dolgot!! És a 4 hiperaktív gyerekkel a csoport tudott csöndben lenni, sőt a hét végére mindenki ajándékozott vagy egy hangot vagy egy kis kompozíciót a többieknek!!! Tehát, dolgozom, adom tovább a rezgéseket és a harmóniát!!! És ez nagyon jó!! Zsuzsa, nagyon köszönöm, hogy megismerhettelek és Veled együtt a tálakat!

Soós-Csordás Patricia


Szeretném Neked megírni, hogy a munkámban jelentős változást hozott, és ennek nap mint nap tudok örülni. Elkezdtek hozzám járni hangmasszázsra olyan vak fiatalok, akikkel eddig egyáltalán nem volt kapcsolatom. Nagyon várják ezeket az alkalmakat. Én is.:-) A már meglevő kapcsolataim a tálak kapcsán mélyültek, és a gyerekeknek is, nekem is sok örömöt adnak. Szóval nagyon hálás vagyok mindazért, amit átadtál nekünk a tanfolyamon. A tálak dolgoznak. :-)

Szénásy Anna


Egészségügyi végzettségemmel, és gyakorlatommal általánosságban megtapasztalhattam a betegek személytelen, gyors, már-már futószalagszerű ellátását, továbbá a velejáró kínos kiszolgáltatottságot. A hagyományos orvoslás minden tünetet, betegséget, szintetikus kemikáliákkal kezel, melyek hatásos, hatástalan, olykor káros, szerekként kerülnek a szervezetünkbe. Előnyük a gyorsaság, és „passzivitás”. Bevesszük és várunk. A gyógyítás kiegészítéseként, olyan alternatív megoldást kerestem, mely káros hatások nélkül, az emberek testi, és lelki problémáira egyaránt megoldás lehet. Így jutottam el a Peter Hess módszerei alapján alkalmazott Hangmasszázshoz. A hangtálak csodálatos hangjai mellett, a testi, és lelki blokkok feloldására, a tálak rezgése szolgál segítségül. A tanfolyam alkalmával, nagyszerű csapattal ismerkedhettem meg, Radnai Zsuzsanna személyében pedig egy fantasztikus oktatóval. Szakmai tudása, tapasztalata mellett a finomsága, érzékenysége, a munkájával szembeni alázata példaértékűvé vált számomra. A képzés során bepillantást nyerhettünk a hangtálak történetéről, alkalmazási területeiről, módszereiről, melyet rengeteg gyakorlattal egészítettünk ki. A tanfolyam önismereti, személyiségfejlesztő, és csapatépítő mivolta vitathatatlan. A későbbiekben ezek az emlékképek végigkísérnek majd a munkám során, és jó érzéssel tölt el, hogy az esetleges bizonytalanságomat, sikerélményeimet, továbbra is lesz kivel megosztanom.

Geiger Andrea


Nemrégiben volt egy sikerélményem a tálakkal! Egy évvel ezelőtt massziroztam egy nagyon szimpatikus 35 év körüli lányt és felajánlottam neki, hogy masszázs után kap egy kis hangtálazást amolyan bónuszként. Nagyon tetszett neki a dolog, a hátán feküdt és előlről kezeltem a csakráit a Hess módszerben tanultak szerinti sorrendben. Mondta, hogy nagyon hajszolt életet él és nem tudja mikor fog jönni legközelebb - lehet, hogy csak hónapok múlva. Mondtam: semmi gond - ha eljön az ideje - úgyis jönni fog.. Kb 3 hete volt nálam ujra és mondta, hogy hangtálazás után történt vele egy kisebb csoda: a férjével már 4 éve probálkoztak gyermeket nemzeni és annak ellenére, hogy minden egészségügyileg mérhető eredményük megfelelő volt, nem jött össze. Amikor hangtálaztunk érezte, hogy valami ott lent a méhe környékén megváltozik - azt mondta, olyan volt mintha az energia másként kezdett volna el ott áramlani - és 3 nappal a hangtálazás után megfogant!!
Ezzel a történettel kivánok minden szépet!

Kiss Zsolt

Vissza