Hangmasszázs Terápiák Nemzetközi Szövetsége

A Hangmasszázs Terápiák Nemzetközi Szövetség
(Internationaler Fachverband Klang-Massage-Therapie e.V.)
egy Világ méretű közösség, melynek a Magyar Peter Hess® Akadémia is partnere.
Ezáltal folyamatosan kapcsolatban állunk a Peter Hess® Hangmasszázzsal és a Peter Hess® Hangmódszerekkel foglalkozó emberek világméretű közösségével.
 

SZAKÉRTŐI TUDÁS - HÁLÓZATÉPÍTÉS – MENTORÁLÁS
EZ AZ EGYESÜLET HÁROM ALAPPILLÉRE!

Mindannyian fontos tagjai vagyunk a Peter Hess® Hangmódszereknek. Az egyesület égisze alatt a világ számtalan pontjáról gyűjtik össze, szakszerűen feldolgozzák és nagy a nyilvánosság számára elérhetővé tesszik mindazt a sok értékes tapasztalatot, tudást, munkát, amelyet mindannyian végzünk. Így nem csak tanulunk egymástól és egymással, hanem együtt tesszük világszerte ismertté a Hangmasszázst és a Hangmódszereket, hogy egyre többen részesülhessenek annak pozitív hatásaiból.

Az egyesület többek között projekteket szervez, kutatásokat felügyel, minőségbiztosítást garantál, ezáltal hozzájárul a Peter Hess® Hangmunkák dinamikus tovább fejlesztéséhez és folyamatos tökéletesítéséhez. Az egyesület arra is ösztönzi a képzőket és más területek szakértőit, hogy beépítsék munkájukba az új impulzusokat, és elősegítsék a lendületes együttműködést az összes gyakorló szakember között világszerte.
 

VÁLJ VELÜNK PROFIVÁ!

Amennyiben Te is csatlakozol, hozzáférhetsz angol és német nyelven az egyesület széles know-how-jához, ami hozzásegít a professzionális hangmunkához. Az alábbiakban néhány pont a lehetőségekből:

  • Rengeteg tudni való a professzionális hangmunka gyakorlatáról és hátteréről.
  • Hozzá juthatsz információkhoz és munkaanyagokhoz (előadások, sajtóközlemények, prospektusok, szórólapok, poszterek, stb.) (angol és német nyelven).
  • Mentorálás egyéni kérdésekben.
  • Hálózatépítés és gyakorlati tapasztalatok megosztása a világméretű Hangközösséggel.
  • Exkluzív, vagy kedvezményes részvételi lehetőség olyan eseményeken, mint a Hang Kongresszus, Hang Estek, online workshopok, … (részben angol nyelven).
  • Lehetőség az egyesületben való aktív részvételre, pl. tapasztalatok megosztásával, projektek kezdeményezésével vagy részvételével.

LÉGY AKTÍV RÉSZE KÖZÖSSÉGÜNKNEK!

A jelentkezés feltétele, hogy elvégezd legalább a Peter Hess® Hangmasszázs első modulját, vagy más Peter Hess® Hangmódszer képzést.

Évente mindössze évi 49 eurós hozzájárulással tiéd lehet az összes kiváltság, és részese lehetsz a világméretű Hangközösségünknek!

HOGYAN VÁLHATSZ TAGGÁ?

Lattints a következő linkre és töltsd ki értelemszerűen a jelentkezéshez szükséges adatokat.

Tudj meg többet a Hangmasszázs Terápiák Nemzetközi Szövetségéről és minden tevékenységéről, vagy böngéssz a videókkal, szakcikkekkel és még sok más anyaggal feltöltött, kiterjedt információs központunkban: www.fachverband-klang.de

Forrás: https://academiapeterhess.ro/hu/
 

Vissza