Jelentkezés képzésre

Kitöltési útmutató:
 
1. A képzésre való jelentkezéshez a Tanfolyami időpontok és díjak menüpont alatt a kiválasztott képzéshez tartozó Jelentkezés feliratra kattintson a jelentkezési lap kitöltéséhez.

2. A jelentkező nevénél a személyigazolványon szereplő hivatalos név szerepeljen.

3. A jelentkezéshez kérjük a hangmasszazs@gmail.com e-mail címre küldje el motivációs levelét.
Szeretnénk megismerni Önt, és tudni, merre szeretne indulni a hangmasszázzsal?

4. A regisztrációt követően 15.000 Ft regisztrációs díjat kérünk az Erste Bank 11600006-00000000-84248864 bankszámla számunkra utalni.

5. A tanfolyami díjat egy összegben, utalással kell majd befizetni az előzetesen egyezetett időpontban, de legkésőbb a tanfolyam megkezése előtt 14 nappal. Befizetéséről a számlát elektronikusan továbbítjuk, illetve a tanfolyam megkezdése előtt személyesen veheti át a helyszínen.

6. Tanfolyamainkat 8.30-16.30-ig tartjuk minden nap. Ebédszünet 12.30-13.30-ig

 
FONTOS!

A kitöltött jelentkezési lap elküldése még nem jelent sikeres felvételt a  meghirdetett képzésre!  

  • A képzések minimum létszáma 6 fő, maximum létszáma 15 fő.
  • Amint összegyűlik a képzés indításához szükséges létszámú jelentkező, a sikeres felvételt nyerteket email-ben értesítjük.
  • A jelentkező csak abban az esetben kezdheti el a képzést, ha az emailben jelzett időpontig átutalással befizette a képzés díját az ORACEL Oktatóközpont Kft. Erste Bank 11600006-00000000-84248864 bankszámla számára.
  • A befizetés közlemény rovatába kérjük írja be a képzésre jelentkező nevét és a képzés rövidített címét , pl. HM.1.,HM.2. Játékok, stb. szavak szerepeljenek az átutaló teljes neve mellett.
  • A tanfolyam elkezdésének akadályoztatása esetén a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni, de regisztrációs díjon felül befizetett összeggel felvétel nyerhető egy következő csoportba.

Kérdés esetén hétköznap 9-16 óra között a +3630/252-4049-es telefonszámon érdeklődhet.
 
                                                                                     Forduljon hozzánk bizalommal!
 
hangtál hangmasszázs rezgés gong masszázs zengő hangtál rezgéstanfolyam hangtál tanfolyam rezgésterápia hangtál terápia tibeti hangtál masszázs gongos tanfolyam hangtálas tanfolyam zengő tibeti hangtál hangtál terápiához hangmasszázs hangtál gongütő gyógyító tibeti hangtál zengő hangtál rezgésterápia hangterápia hangtál terápiaVissza