Rólunk írták

Gyenes-Kotra Mónika

Kedves Zsuzsa, Zsuzsi, Reni!
Én nagyon hálás vagyok a szombati napért, nagyon felemelő érzés volt. Nekem most így online ez tökéletes volt, személyesen nem biztos, hogy el tudtam volna menni bárhová is. Engem mindig megerősítenek ezek az események, hogy ez egy jó módszer, csinálni kell, gyűjteni a tapasztalatokat. Én a tanfolyam óta használom a tálakat az óráimon, a családban, de ilyenkor még jobban megerősít, lelkesít a sok tapasztalat, hogy többet is használhatom. Saját kollégáim egy része nem ismeri, nincs tapasztalatuk, ezért nem is támogatnak ebben, de ezért jó, hogy vagytok Ti, mert kapom a megerősítést és ilyenkor úgy gondolom, csinálni kell, nem kell foglalkozni azzal ki mit gondol erről, a lényeg, hogy én tudom, hogy ez JÓ :)
Szóval hasznos volt és köszönet érte!
További szép napokat Nektek és figyelemmel követem a következő eseményt is!
Móni
2020.02.01.


Múlt héten a szakmai nap hatására szinte minden órán használtuk a hangtálakat és nagyon jó volt.
2020.02.08.
Képek a foglalkozásokról
kotramona@gmail.com
 
 
 

Söpteiné Tánczos Ágnes

   
Köszönet a tálaknak!
A hangtálakat régóta csodáltam. Vágytam rájuk, és nagyon sokáig vártam, amíg Zsuzsa tanítványa lehettem. A képzés alatt megtapasztalt élmények arra inspiráltak, hogy ezen az ösvényen is induljak gyógypedagógusként, ha a család nyitott a komplementer terápiák felé.
Gyakorló kliensnek ötvenes évei végén járó, gyenge képességekkel rendelkező hölgy kezelésével próbálkoztam.
Sok fejtörést, rákészülést igényelt, hogy egyáltalán felajánljam-e segítségemet. Tudtam, hogy státuszát nem tudom megváltoztatni. Nem garantálhattam meghatározó változást sem. Reménykedtem benne, hogy a kezelés hatására új minőségek lépnek a család életébe.
Először az Édesanyával ismertettem meg a módszert. Miután átbeszéltük, a további teendőket, és tisztáztuk, hogy közös célunk a kliens életminőségének javítása, elindult a közös munka az otthonukban, az Anya jelenlétében.
A kezelés keretei egyediek, személyre szabottak voltak.
Egyszerűen elővettem a tálakat a hölgy szeme láttára és megkérdeztem, hogy látott-e már ilyet, szeretné-e kipróbálni. Várakozáson felüli volt az érdeklődése.  Azonnal kezdeni akarta. Kértem, hogy álljon fel, figyelje, hogy mi történik, mit érez. Ha valami nem tetszik, vagy rosszul érzi magát, szóljon, azonnal befejezzük.
Nem így terveztem, de intuíciómra hallgatva álló helyzetben indítottunk megérkeztetéssel.
Alig szólalt meg a feje felett a tál, máris mondta, hogy harangoznak. A második megszólaltatáskor kissé ijedten közölte, hogy nagyon hangosan szólnak a harangok. A harmadik kongatásnál jelezte, hogy hagyjuk abba, mert szédül. Lerogyott a fotelbe.
Kis idő múltával kérte, hogy majd máskor is csináljunk ilyet, de ma ne folytassuk. Szédülése hamar elmúlt, mégsem állt fel, hosszú ideig ülve pihent.
Még sokáig beszélgettem az idős édesanyával, hogy az Ő nyugalmát is biztosítsam és kéznél legyek, ha szükség van rám.
A kezelést követő napon kliensem kérésére orvoshoz mentek. Az eredmény lesújtó volt. A szövettani vizsgálat eredménye alapján elkezdődött a sugárkezelés.
Bár kezdettől apró csodát vártam, megdöbbentett az eset. A család egyöntetű vélemény szerint a tálak nélkül nem került volna orvoshoz.
Nincsenek véletlenek! Bár a terápia meghiúsult, Őket így tudtuk segíteni. Micsoda erők vannak körülöttünk, amit segítség nélkül észre sem veszünk! Köszönet a tálaknak! Köszönet Peter Hessnek! Köszönet Zsuzsának!
Hónapok teltek el azóta. Túl vagyunk a kezeléseken. Jók a kilátások…
Kőszeg, 2020.07.29.
Ági
                                                                                                                                                                                                                         
sopteiagi@gmail.com
 
  
 

Dr. Gombkötő Andrea

   
Kedves Zsuzsika!

A Regina televízió készített egy riportot. Ebben annak a munkának az eredményeiről beszélgetek az orvos riporterrel, amelyet 2017. júliusa óta végzek és imádok.

Regina Televízió Veszprém - Az EMS terápia - az asztronauták számára fejlesztett módszer szerepe a gyógyításban. Stúdióvendég Dr. Gombkötõ Andrea alternatív fizioterapeuta
Puszillak,
Dr. (jur) Gombkötő Andrea
alt. fizioterapeuta, EMS terapeuta
webcím: www.hangtal-gyogyaszat.hu
dr.andrea.gombkoto@gmail.com  
 
 
 

dr. Hélisz Katalin

   
Annyira hálás vagyok a képzésedért, na meg azért is, hogy a hangtálakkal egymásra találtunk. Úgy érzem, ezt kerestem már nagyon rég, személyesen, azt hiszem, egész kicsi gyerek korom óta, de a lelkigondozói/mentálos munkámban is évek óta, hogy mi az, ami a szavakon túl az ember legmélyébe eljut, és ott helyreállást hoz, nem valami újat, csak azt, ami mindig is volt. Úgy érzem, tapasztalom, a hangtál ide visz, oda, ahonnan jövünk és ahová tartunk, és ami egyben emberi létünk legmélyebb valósága is.

Köszönöm!!!! Hogy általad megismerhettem ezt, és azt is köszönöm, aki vagy, mert amikor megszólaltatod a hangtálakat – és a gongot :) – akkor egészen átlényegülsz, és gyönyörű vagy. 
Csak azért írom, hogy tudd, hátha nem mindig elérhető ez számodra, mert nekem, nekünk nagyon is valódi és kézzelfogható volt!

Szeretettel:
Kati
helisz.kati@mekdsz.hu  
 
 
 

Radnai Zsuzsanna

   
A Nők Lapja Egészség márciusi számában nagyszerű cikk jelent meg Kis Melinda Peter Hess Hangmasszőr és Hangterapeuta kollégámról. Ezúton is gratulálok Neki, és további örömteli munkát, sikerélményeket kívánok! A cikket az oldalunkon is elolvashatjátok itt.
Zsuzsa
hangmasszazs@gmail.com  
 
 
 

Varga Mária

   
Hálás szívvel köszönöm Radnai Zsuzsának, hogy őszinte meggyőződéssel járja az útját, mert így találkozhattunk, s általa megismerhettem, megtapasztalhattam a Peter Hess féle hangmasszázs csodálatos csendjét! Szeretettel őrzök a szívemben minden pillanatot, amit az egyes képzéseken kaptam tőle és csoporttársaimtól. Köszönöm, köszönöm, köszönöm..............! Csók,
Marcsi
1.napfeny@gmail.com  
 
 
 

Salamon Zsuzsanna    

   
Kedves Zsuzsa!
Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem a nagyszerűen összeállított Peter Hess hangmasszőr képzésen! Élveztem minden pillanatát, rengeteget tanultam, tapasztaltam, fejlődtem a képzésen. Jól esett megtapasztalni, hogy tiszta szívvel adod tudásod legjavát, hogy tiszta szívvel segítetted, minél többet profitálhassunk tudásodból, 30 éves tapasztalataidból.
salazsu@gmail.com  
 
 
 
Rezgés és harmónia:
Test és lélek Magazin
 
 
 

Simon Ildikò

   
Kedves Zsuzsa!
Köszönöm ez a csodàlatos hètvègèt.Ismèt egy lèpèst elõre haladtam a gyògyulàsomban, egyre jobban èrzem magam.A Peter Hess hangmasszàzs tanfolyamot azèrt kezdtem el mert Sklerosis Multiplex betegsègben szenvettem , amiòta ezt csinàlom egyre jobban ès jobban èrzem magam, köszönet a hangtàlaknak ès Zsuzsanak .
Szeretettel ildi
Simonildiko71@gmail.com  
 
 
 

Kollárné Gönczi Veronika

   
Kedves Zsuzsa!
Nagyon jó érzés, hogy immár én is a Peter Hess Hangmasszőrök között tudhatom magamat! 
Köszönöm szépen az élményt, amit a képzés nyújtott. 
Szívből ajánlom mindenkinek ezt a nagyon jól felépített és fantasztikus hatással bíró technikát, akár önmaga, akár mások kezeléséhez és az abban elérhető eredmények sikerességéhez. 
gyongyliget@gmail.com  
 
 
 

Fehérvári Balázs

   
Különleges ajándékot kaptam idén gyermeknapra. Újra gyermek lehettem! Zsuzsa jóvoltából végig játszottuk a hétvégét. Számtalan izgalmasabbnál izgalmasabb játékkal ismerkedtünk meg, hogy ezek segítségével közelebb vigyük a hangtálak varázslatos világát már az egészen kicsikhez! Nagyon jól éreztem magam, sokat nevettünk, és mi is játszva tanultunk a gyógyító rezgések biztonságos ölelésében. Már alig várom, hogy kipróbálhassam én is ezeket a szórakoztató-fejlesztő játékokat a gyermekekkel!
Mindenkinek ajánlom a "Játék hangtálakkal és gonggal" továbbképzést!
fehervarib@gmail.com  
 
 
 

Oláh Andrea

   
Kedves Zsuzsa!

Nagyon nagyon köszönöm ezt a csodát! Ezt a csodás hétvégét, a tanításokat, hogy ennek a módszernek részese lehetek.

Hazafelé úton motoszkált bennem, hogy igazi Áldott hétvége volt…sok jó energiával, rezgéssel. 
Köszönet Neked, ezt a missziót,-biztos sokszor nem könnyű. Dehát mi az? 
Nagyon jó kis csapat volt együtt… mindenki elkötelezetten, érdeklődéssel, és alázattal gyakorolt, azt éreztem. :) 

Ahogy az Áldásra gondoltam utazás közben -az addig napsütéses égbolt beborult…elkezdett cseperegni az eső- balról Nap sugárzóan, jobbról szivárvány, majd zuhé, egy rövid….majd égbolt kitisztul, napsütés tovább…:) Volt vagy 5 perc az egész. Micsoda szépség ez is! 

Kívánok sok jó energiát, sok elkötelezett, tudatosan ezen az Úton járó tanítványt..mert ez olyan, mint a gyertya lángja, amivel sok-sok gyertyát meg lehet gyújtani, továbbadva a fényt. 

Köszönöm szépen! 
Andrea
olahandinak@gmail.com  
 
 
 

Varga Árpád

   
Kedves Zsuzsa!

Ezúton köszönöm neked még egyszer a hétvégi tartalmas együttlétet, mely nagyon hasznos volt és a tálak hangjai sok örömöt fognak még okozni az életemben. Örülök, hogy személyedben egy hiteles oktatót ismerhettem meg.

​S​zeretettel,
Árpi​

 
diosarpi@gmail.com  
 
 
 

Csízikné Csabai Olga

   
Voltam már sok energetikai tanfolyamon,és mindig úgy éreztem,valami hiányzik.A Peter Hess Hangmasszázs I-II.-tőn,ez a hiányérzet megszünt.Otthon vagyok!A lelkem szabad!Nincs kényszer,nincs erőltetés,a test a lélek a szellem kézen fogva,mindenki egyedi,saját, ritmusára hangolódva.A hangmasszázs lágyan és finoman old,felszabadít,újrahangol! Köszönöm Zsuzsi
csolgica73@gmail.com Ugrás a lap tetejére
 
 
 

Morávek Lajos Ildikó

   
Hazaérkeztem. Köszönöm Radnai Zsuzsanna ezt a 4 napot. A hangmasszázs I.és II. része elég ahhoz, hogy megkezdjem a kalandozásom ebben a csodálatos világban. Eddig akin kipróbáltam hálás volt az élményért, amit a Peter Hess hangtálak nyújtottak.
A Peter Hess féle hangmasszázs egy letisztult, korrekt, "hókusz-pókuszoktól" mentes módszer.
Ha a csipke berlini a pezsgő francia és matyó a hímzés, akkor a hangmasszázs, csak Peter Hess lehet Magyarországon Radnai Zsuzsannával.
Köszönöm mégegyszer!

Morávek Ildikó
moravekildiko@gmail.com  
 
 
 

Mihály Puskás Brigitta

   
2000es évek elején kaptam egy kazettát nagynénémtől, melynek címe: Klaus Wiese - Touch of Silence -Klaus Wiese volt. nagyon szépnek, pihentetőnek találtam, teljesen új hangzás volt számomra…eltelt 1-2 év és természetgyógyászati vonalon tanultam tovább, amikor elém került Radnai Zsuzsanna tanfolyama, és evvel a lehetőség, hogy mélyebben megismerjem ezt a csodát. összeszedtem a pénzt és leutaztam Szombathelyre, ahonnan utolsó pénzecskéimből 2 tál tulajdonosaként tértem haza. A tanfolyam kezembe adott valami olyat, bevezetett valami olyanba, amely meghatározója lett életemnek. 
Évek teltek el, és közben úgy alakult, hogy fokozatosan több tálam lehetett, főként Hess tálak, melyeket azért választottam, mert biztonságosan, lehet őket a testkezelésben alkalmazni, így pihentető hangfürdőket kezdtem tartani, és együtt is zenéltem másokkal is. Aztán hosszú idő után elvégeztem a teljes tanfolyamot. Sok érdekes, szép tanítást kaptam, új nézőpontokat, módszereket az egyéni, testre helyezett tálakról, ennek hatásairól. Most még tudatosabban haladhatok tovább. 
Hálás vagyok, és köszönöm Zsuzsinak, aki életét tette erre szerelemből, hogy lehetőségem nyílhatott rá. 
puskasbrigitta@yahoo.co.uk  
 
 
 

Benczkó Ágnes

   
Kedves Zsuzsa!
Ma érkeztek meg óvodásaim a hosszú szünet után. Meglepő, hogy mennyi fejlődést tapasztaltam a gyerekeknél. Az eddig bevált gyakorlat az volt, hogy a rendezetlen életvitelből visszatérve minden szokásrendszert újra vissza kellett tanítani. Eddig nem is fogadtuk az új kicsiket csak szeptember második felétől, mivel a régi óvodásokkal is sok probléma volt. Újra vissza kellett rázódniuk az óvodai életbe. Ebben az évben azonban nem ezt tapasztaltam. Mintha nem is esett volna ki 3 hónap. Nagyon sokat fejlődtek, érzelmileg kiegyensúlyozottabban érkeztek. Azt mondták nagyon hiányzott az óvoda nekik. Egy cikkben olvastam, hogy a hangtálterápia harmonizálja a két agyfélteke működését. Lehetséges, hogy tartós változásokat eredményezhet? Erről előadást is szívesen hallgatnék. További szép napokat.
Üdvözlettel: Kovácsné B. Ági 
benczkoagi@freemail.hu  
 
 
 

Fehérvári Balázs

   
Kedves Zsuzsa!
Köszönöm Neked, aki tanítottál, és a Társaimnak, akikkel együtt tanulhattam a hangtálakról, köszönöm, hogy mindenben türelemmel segítettetek!
Már az első pillanatban éreztem, amikor a tálakkal találkoztam, hogy nekem ezzel kell foglalkoznom, most pedig, ahogy el is kezdtem immár hivatásos Peter Hess hangmasszőrként tevékenykedni, érzem, hogy mennyit kell még tanulnom a tálakról, a tálaktól.
Nagy segítséget jelentettek, Zsuzsa, a tanácsaid, észrevételeid, irányításod, köszönet érte! Biztonságot nyújt az érzés, hogy nem vagyok egyedül az új hivatásommal, hogy van, akihez fordulhatok, van, akiben megbízhatok bármilyen hangtálakkal, gongokkal, hangmasszázzsal kapcsolatos kérdéssel, kérdésben.
Örülök, hogy a Peter Hess közösség része lettem!
Szép napokat, és mindegyik napra különleges élményeket, rezgéseket kívánok mindenkinek!
Balázs
fehervarib@gmail.com Ugrás a lap tetejére
 
 
 

Kvala Krisztian

2016-02-17 19:53 #30
Hálás vagyok a Létezésnek,hogy hozzád vezetett kedves Zsuzsa.Életem egy csodálatos,új irányt vett amióta megismerkedtem a hangmasszázssal.Elépzelni sem tudtam,hogy ennyi kapu nyílik majd meg általa.Áldás kísérjen utadon! Köszönöm türelmed és végtelen kedvességed.
Üdv Londonból _/I_
chefkrisz@gmail.com  
 
 
 

Légrádi Verus

   
A jógaoktatás mellett új szenvedélyem lett; a hangtálak, de csakis Peter Hess hangtálak! :-)
Köszönet érte neked Zsuzsa, hogy alapos tudást adtál, amelyet sok gyakorlattal elmélyítettem. A következő mondás már nemcsak a jógára, hanem a hangtálakra is igaznak tekintem.

"A jóga megtanít arra, hogyan nézz szembe önmagaddal félelem nélkül, hogyan élj a jelenben. A gyakorlás eredményeként megkönnyítheted az életed, a mindennapi problémákat higgadtan tudod majd kezelni, mivel belső erőd megnő. "
legradiv@yahoo.com
 

Máthé Hajnal

Kedvesek :-)

Hála és köszönet a Magasságnak Zsuzsáért, aki végtelen hitével, és kitartó türelmével tanított a hangmasszázsra. Odaadó, és hiteles hozzáállása átlendített a kezdeti nehézségeken. Spanyolországba vittem tovább az általa tanítottakat, bár ott is van akadémia, a többletet Zsuzsa személyisége tette hozzá számomra a tanultakhoz. Mivel két helyen élek és dolgozom, itthon és otthon is rendíthetetlen sikere van a tálaknak, már a velük való első találkozás is rendkívül meggyőző bármelyik nemzetiség számára. Volt alkalmam együtt dolgozni spanyol, angol, lengyel, norvég, svéd ajkúakkal, mindenki csodálattal, és elismeréssel adózik a tálak hatásának. Ez engem rendkívül nagy örömmel, és boldogsággal tölt el, különösen azért, mert én itthon, magyarul, Zsuzsától tanulhattam meg ezt a csodálatos lehetőséget, amivel az adás örömét élhetem meg minden egyes pillanatban, amikor a tálakkal dolgozom.
Ölelések és köszönet!!! :-)

Máthé Hajnal
vaisnava teológus, ayurveda és raindrop technic masszőr

 

Horváth Anita 

Kedves Zsuzsa!

Nem lehetek elég hálás a sorsnak,hogy idevezetett Hozzád és ehhez a csodás módszerhez! A szép tálak,a gyönyörű hangok,a kedves emberek akiket megismerhettem mind óriási élményeket adtak nekem!Büszke vagyok rá,hogy Tőled tanulhattam,nagyon köszönöm! Lisztik Brigi (2015-07-02) Kedves Zsuzsa! Nagyon köszönöm Neked, hogy megismertetted velem ezt a csodálatos lehetőséget, ami a hangtálakban és a módszerben rejlik! A tálakra hangszerként tekintek, és ugyanolyan finomsággal bánok velük, mint a hegedűmmel :) Mindenképp szeretném továbbadni azt az élményt, amit a tanfolyamokon kaptam: Kedvességet, szeretetet, odafigyelést, elfogadást és önmegismerést.

Köszönök mindent!
Horváth Anita 

 

Németh Dalma

Kedves Zsuzsa!

Kívánom, hogy küldetésedet gondviselő áldás kísérje, ebben társaid tiszta szándékukkal és lelkesedésükkel támogassanak. Én nagyon hálás vagyok, hogy megismerhetem és tanulhatom ezt a módszert. A tálak szívemhez közel álló eszközök, amióta megismertem őket sok lehetőséget érzek bennük. Remélem, hogy tapasztalataim révén idővel hozzájárulhatok a kezelési lehetőségek és ismeretek bővítéséhez is, ez persze számomra egy hosszabb folyamat, mivel az általános közérzettel és nem egy konkrét esetcsoporttal foglalkozom, de már ez is alakul, amióta az esettanulmányokat elkezdtem. Köszönöm, hogy elhivatottan képviseled ennek a módszernek az értékeit és dolgozol a tanításáért. Fényes, rezgésekkel teli napokat kívánok!

Szeretettel üdvözöllek,
Németh Dalma 

 

Szilágyi Sándor 

Kedves Zsuzsa!

Köszönöm, hogy átadtad a hangmasszázsal kapcsolatos tudásodat, és nemcsak azt, hogy átadtad, hanem, azt is, ahogyan: tiszta szívből, jószándékkal, türelemmel. Minden percét élveztem a kurzusoknak, ahogy fokozatosan egyre többet és többet tapasztalhattam meg a hangtálak erejéből. A sok gyakorlat mellett jó volt hallgatni téged, mert mostanság sajnos elég ritka a világban a hiteles ügy és közvetítő. Őszintén mondom, te azon kevesek egyike vagy, aki láthatóan harmóniában van önmagával, és azzal is, amit csinál. Kívánom neked, hogy még sok ilyen jó kis csoportot avathass be a Hangok Birodalmába, és kezeid közül minél több odaadó hangmasszőr kerülhessen ki! Szükség van rájuk.

Szilágyi Sándor 

Sütő Zsolt

Zsuzsa melegen befogadó lelkületű tanító, de borotvaélesen szigorú is tud lenni, ha szükségesnek látja, és a Peter Hess módszert pontosan adja át, egyszerre megmutatva, hogy milyen az belülről és kívülről is: van önmagára is kritikus rálátása. A sok gyakorlat és háttérinformáció mellett pontos szavaival és mélyreható (hang)meditációival, de főleg érzékeny, gyöngéd jelenlétével egy bizonyos szemléletet is átadott a tanfolyamon, amit másként nem lehet, és nem is mindenki képes rá: örömmel és szeretettel kapcsolódik ahhoz, aki fogadja ezt az átadást. A tanfolyam formája és tartalma játékosan-izgalmasan ötvözi a napkeleti bölcsességet és a német precízitást: az ember már alig várja a következő lehetőséget a találkozásra.

Sütő Zsolt, Kolozsvár


Skoflek Kati

A szakmai nap nekem nagyon nagy élmény volt! Elképesztően érdekes dolgokról lehetett hallani! Mindkét előadás nagyon jó volt, sokat lehetett belőle tanulni, és csak ismételni tudom magam, hogy nagyon érdekes témákat feszegettek az előadók! (Még most is hatása alatt vagyok kicsit, azt hiszem kell egy kis idő, míg "megemésztem"!) Nagyon jó, hogy ezt szervezed! Lehet bátorsággal vegyes óvatosságot tanulni! Sok mindenhez lehet használni a hangtálakat, de ezt kellő felkészültséggel lehet csak tenni! Én még az elején járok, az 1-2-es tanfolyam után a barátaimon és ismerőseimen látom, hogy mennyire jól relaxál, egész más az arcuk a hangtál masszázs után! De egy ilyen szakmai nap után az ember új lendületet tud kapni ebben az egészben! Nagy élmény volt!
Köszönjük!

Skoflek Kati


Faragóné Kutasi Tünde

A hangmasszázs tanfolyam nem az első tanfolyam az életemben, ezért nagyon jól össze tudom hasonlítani más tanfolyamokkal. A bemutatkozás a tanfolyam elején nagyon bensőséges hangulatot teremtett, amikor egymást egy hanggal megajándékoztuk. A ráhangolódó meditációk hatásosak voltak. Nekem személy szerint nagyon tetszett az, hogy oktatónk, Radnai Zsuzsanna sok más módszert említett az oktatás alatt és egyszer sem hangzott el a szájából az, hogy a hangmasszázs az egyetlen jó módszer, ami a világon létezik. Elismert más módszereket is. A tanfolyam egy nagyon jól felépített tematika alapján zajlott. Az új információk mindig az előzőekre épültek. Sok lehetőség volt a gyakorlásra, ami azért nagyszerű lehetőség, mert egyből megtapasztaltuk a gyakorlatokat mind a két oldalról - kezelő és kezelt. Sok-sok játékos elemmel volt díszítve az anyag, az unalom elkerült minket. Játékosan lettünk beavatva ebbe a csodálatos világba. Minden alkalommal nagyon sokat adott az együtt töltött idő.

Faragóné Kutasi Tünde


Beke Martina

Nagyon tetszett a tanfolyam, különösen az, hogy nagyon sokat gyakoroltunk. Nekem nagyon szép hangélmény volt, amikor az a sok tál együtt szólt gyakorlás közben. Maga a módszer is nagyon tetszik. Egyszerű, standardizált alapkezelés, mégis a hangmasszőr kezelő számára a kiegészítő kezelések sokszínű palettáját is nyújtja, lehetőséget adva arra, hogy a hangmasszőr kreatívan alkalmazza ezeket. Nagy élmény volt, hogy a páciensek és a társaim is a tanfolyamon rögtön nagyon pozitívan reagáltak, jólesően ellazultak és a kezelés után ezt szavakban is kifejezték. Aki pedig tartózkodóbb volt, az első kezelések során, később egyre könnyebben ellazult és kezdte igényelni a kezeléseket. A kezeléseket jómagam is élvezetesnek találtam, a szép ragyogó tálak, a tálak ritmikus csendülése, a páciens békés szuszogása, amint ellazult - joggal tölti el a kezelőt is jó érzésekkel. Köszönet azoknak, akik ezt a módszert kidolgozták, és azoknak, akik akik terjesztik és tanítják. Köszönöm, hogy részt vehettem ezen a tanfolyamon. Az itt szerzett készségeket szeretném továbbra is gyakorolni és továbbfejleszteni a jövőben. Tasiné Etelka Először is szeretném mégegyszer megköszönni azt a nagyon-nagyon sok jót, amit a tanfolyamon kaptam és átéltem. A harmadik napon történt megkönnyebülés a mellkasomban hihetetlen élmény volt. További erőt, kitartást és egészséget a módszer továbbadásához!

Köszönettel: Beke Martina, Rákócziújfalu


Uhrin Andrea

A Peter Hess-féle hangmasszázs-képzésen egészen pontosan azt kaptam, amit vártam: magas színvonalú oktatást tapasztalt oktatóktól, rendkívül jól strukturált tanmenetet, rengeteg gyakorlati tanácsot, mindezt anélkül, hogy úgy éreztem volna, megfulladok az információk áradatában. Nagyon köszönöm. Balázsik Anikó okl. orvosi masszőr, Kinesiotape-terapeuta, Functional Movement Screen specialista, Russian Kettlebell Challeng

Vissza