Továbbképzés

Továbbképzés hangmasszőrök számára
 

1. Játékok hangtálakkal és gongokkal 
A továbbképzéshez az I. tanfolyamon való részvétel után csatlakozhat.
 
A konzultációt szülőknek és olyan gyermekekkel foglalkozó szakembereknek ajánljuk, akik nyitottak, befogadók, akik úgy érzik, él még bennük a gyermeki kíváncsiság, akik képesek önfeledten játszani. Személyes élményeket gyűjtünk hangtálakkal és gongokkal. Ízelítőt adunk olyan játékokból és gyakorlatokból, amelyek hosszú évek tapasztalatában érlelődtek, gyakran a gyermekek ötleteiből származnak és bizonyítottan tartós és hatékony segítséget nyújtanak bárki számára.
A módszer közösségépítő, bizalomerősítő, harmonizáló hatása egyensúlyt teremt, ezért nagyon jó eredménnyel hasznosítható bármely csoport, vagy egyéni foglalkozásokon.

A két napos továbbképzésen résztvevők jegyzetet, valamint Emléklapot kapnak.

2. Hangfürdő alapozó workshop - Zeneművész-hangmasszőr szemével

Részvételi feltétel: Peter Hess Hangmasszázs alapképzés I-IV. tanfolyamának befejezése.

A workshopon megismerkedhetünk a Hangfürdő alapjaival, technikákkal, szerepével. A résztvevők megismerhetik a Hangfürdők mögötti profi hozzáállás fontosságát. A gyakorlati munka során elsajátíthatják a Hangfürdő tudatos felépítésének alapjait, lehetőség nyílik gyakorlásra, mely során megismerkednek, kipróbálnak különböző technikákat, kiegészítő hangszereket zeneművész támogatásával. Felfedezhetik saját hangjukat, a saját hangkészleteikben rejlő lehetőségeket, hogy egyre tudatosabban, magabiztosabban mozoghassanak a harmonikus hangok csoportos alkalmazásában.
Szeretettel ajánljuk a workshopot azok számára, akik a Hangfürdő világával ismerkednének, de eddig nem mertek belevágni. Azoknak, akik tartanak hangfürdőt, de szívesen gazdagodnának új ötletekkel, tapasztalatokkal vagy szeretnék tudatosabban felépíteni alkalmaikat.

A workshop-on résztvevők a Hangfürdőkön használható tájékoztató anyagot, illetve Emléklapot kapnak.


Figyelem! A Peter Hess módszer, és a továbbképzéseink, mint a "Játékok hangtálakkal és gongokkal" tanfolyam, a "Hangfürdő alapozó workshop -Zeneművész-hangmasszőr szemével", szellemi termék,  jogvédelem alatt áll!

A jogvédelem kiterjed az oktatásra, az oktatóanyagra, a sokszorosításra, a nyilvános előadásokra, a médiára, valamint fotók és megjelenő írások jogaira, az egyes részleteket illetően is, és jogi következményeket von maga után.

A jelzett időpontokban a kozultációk min 6 fő részvételével kerülnek  megrendezésre.

A Peter Hess Akadémia a tanfolyamok időpont változtatási jogát fenntartja!


2. Szakmai napok

Rendszeres találkozóinkon hangmasszőr társaink témaválasztásai alapján elsősorban olyan kollégáinkat kérjük fel előadónak, akik valamilyen szakterülten hosszú évek alatt jártasságot szereztek, tapasztalataikkal, szakmai tudásuk átadásával tárasainknak hasznos információkat, új ötleteket tudnak átadni. 
Érdeklődők vagyunk, nyitottak az új, haszos ismretekre, ezért szívesen látunk vendégül olyan szakterületeken elismert szakembereket, akikkel szorosan kapcsolódhatunk, az általuk átadott ismeretek segíthetik munkánkat, támogatásukkal minél szélesebb látókörű ismeretekkel gazdagodva egyre magabiztosabb, professzionális hangmasszőrök lehetünk.

  
3. Szupervízió (ismétlő)

Az alapképzést befejezett Hangmasszőröknek ajánlott legalább két évente résztvenni egy ismétlő szupervízión, ahol megoszthatják egymással tapasztalataikat, a tanulságos eseteket. A megbeszélés mellett hangsúlyt fektetünk a gyakorló hangmasszázs kezelésre, mely ellazít, aztán felfrissít. A támogató közösségben megerősödve, végül mindenki magabiztosabb, sikeresebb , egészséges önbizalommal rendelkező hangmasszőrként működik. 
A weblap szaknévsorában feltüntetett kollégáink rendszeres kapcsolatot ápolnak az Akadémiával, továbbfejlesztik tudásukat, felismerhetően végzik a Peter Hess hangmasszázst. 


Hangmasszázs alapképzés bármelyik képzését, valamint a Játékok hangtálakkal - Alapozó tanfolyam gyermekfoglalkozásokhoz c. képzést az elvégzést követően, ha valaki szeretné felfrissíteni tudását, ha szükségét érzi meg lehet ismételni.
Az ismétlés díja mindig az aktuális díjszabás 50%-a.

Időpontok és további információk: http://www.hangmasszazs.hu/tanf/
hangtál hangmasszázs rezgés gong masszázs zengő hangtál rezgéstanfolyam hangtál tanfolyam rezgésterápia hangtál terápia tibeti hangtál masszázs gongos tanfolyam hangtálas tanfolyam zengő tibeti hangtál hangtál terápiához hangmasszázs hangtál gongütő gyógyító tibeti hangtál zengő hangtál rezgésterápia hangterápia hangtál terápiaVissza