Továbbképzés

Továbbképzés hangmasszőrök számára
 

1. Játékok hangtálakkal és gongokkal 
A továbbképzéshez az I. tanfolyamon való részvétel után csatlakozhat.
 
A konzultációt szülőknek és olyan gyermekekkel foglalkozó szakembereknek ajánljuk, akik nyitottak, befogadók, akik úgy érzik, él még bennük a gyermeki kíváncsiság, akik képesek önfeledten játszani. Személyes élményeket gyűjtünk hangtálakkal és gongokkal. Ízelítőt adunk olyan játékokból és gyakorlatokból, amelyek hosszú évek tapasztalatában érlelődtek, gyakran a gyermekek ötleteiből származnak és bizonyítottan tartós és hatékony segítséget nyújtanak bárki számára.
A módszer közösségépítő, bizalomerősítő, harmonizáló hatása egyensúlyt teremt, ezért nagyon jó eredménnyel hasznosítható bármely csoport, vagy egyéni foglalkozásokon.

Figyelem! A Peter Hess módszer,  és továbbképzéseink, mint a "Játékok hangtálakkal és gongokkal" tanfolyam, mely önálló tanfolyam, szellemi termék,  jogvédelem alatt áll!

A jogvédelem kiterjed az oktatásra, az oktatóanyagra, a sokszorosításra, a nyilvános előadásokra, a médiára, valamint fotók és megjelenő írások jogaira, az egyes részleteket illetően is, és jogi következményeket von maga után.

A jelzett időpontokban a kozultációk min 10 fő részvételével kerülnek  megrendezésre.

A Peter Hess Akadémia a tanfolyamok időpont változtatási jogát fenntartja!


2. Szakmai napok

Rendszeres találkozóinkon hangmasszőr társaink témaválasztásai alapján elsősorban olyan kollégáinkat kérjük fel előadónak, akik valamilyen szakterülten hosszú évek alatt jártasságot szereztek, tapasztalataikkal, szakmai tudásuk átadásával tárasainknak hasznos információkat, új ötleteket tudnak átadni. 
Érdeklődők vagyunk, nyitottak az új, haszos ismretekre, ezért szívesen látunk vendégül olyan szakterületeken elismert szakembereket, akikkel szorosan kapcsolódhatunk, az általuk átadott ismeretek segíthetik munkánkat, támogatásukkal minél szélesebb látókörű ismeretekkel gazdagodva egyre magabiztosabb, professzionális hangmasszőrök lehetünk.

2021. január 30.
téma: MÁSSÁG
Közös gondolkodás az autizmusról, a mozgásban, gondolkodásban nehézségekkel küzdőkkel való kapcsolódásainkról, a hangtálakat segítségül hívott tapasztalatokról.

2021. február 20.
téma: Marketing, kommunikáció
•Mik azok az örökérvényű alapelvek amelyeket ha figyelembe veszel növekedési pályára tudod állítani a cégedet akár válság idején is;
•Hogyan építsd fel és/vagy növeld a céged ingyenes online eszközök segítségével;
•Kiktől érdemes tanulni ma Magyaroszágon - akiknek ha az elérhető ingyenes tartalmaiban tanultakat alkalmazod a cégedben eredményt hoznak.


2021. március 27.
téma: relaxáció, hangfürdő, hangutazás, meditáció, háttér vezetett meditációhoz
"Az előadásomban törekszem tisztázni ezeket a fogalmakat, igyekszem segíteni abban, hogy meg tudjuk határozni saját hatáskörünket, felelősségünket, vállalásunkat az emberekkel való csoportos munkában, milyen testi, lelki, szellemi, energetikai felkészülésre van szükségünk.
Igyekszem megosztani több mint évtizedes tapasztalatomat, a hangtálak, gongok használatáról, és egyéb hangkeltő eszközökkel való kiegészítésének lehetőségéről, az eszközkészlet összeállításáról, az egész folyamat felépítéséről, hatásairól, és a különbségekről, a közvetlenül a testre helyezés és a térben megszólaltatás között, az élő, hangosítás nélküli és kihangosított eseményekről, illetve a hangfelvétel buktatóiról. 
Szeretnék pár szót ejteni arról is, hogy miben más az egyedül és a csoportban, másokkal összekapcsolódva megtartott alkalom, illetve a vezetett meditáció kíséreteként való munka között.
Nagy szeretettel várlak Benneteket,
Mihály Puskás Brigitta
hAngtér"

Mihály Puskás Brigitta:
"foglalkozásom: belsőépítész, grafikus, természetgyógyász
Születésem óta nyitott vagyok a lelki, szellemi dolgokra, járok belső úton.
1987 óta tanulok tudatosan, a művészi pályám mellett, különböző eszmerendszereket, természetgyógyászati módszereket.
2007-ben végeztem el Radnai Zsuzsanna hangmasszőr tanfolyamát. 
A hangtálakat, gongokat kezdetben hangmasszázsban használtam, kiegészítve az egyéb terápiákat, mely nagy szerelmem azóta is. 
2011-től a pandémiáig rendszeresen tartottam foglalkozásokat (heti 1-2 alkalom, néha több).
Kis-, nagy- és igen nagy csoportban a fesztiválokon; önállóan és másokkal együttműködve, és vezetett meditációkhoz háttér kísérőként, beltérben és kültérben egyaránt. 
Fontos számomra, hogy az alkalmakon résztvevő emberek meg tudjanak pihenni, el tudjanak lazulni, fel tudjanak töltődni, segítsek öngyógyító folyamataikban, egyensúlyteremtésükben, hogy az alaklom után pihenten, és felfrissülve, rendezetten, örömmel a szívükben tudják folytatni életüket.
Ehhez minden tudásom alkalmazom."

további alkalmak: http://www.hangmasszazs.hu/tanf/

2021. április 24.
téma: Az ember energiarendszere - Csakrák
előadó: Mihály Puskás Brigitta

Visszajelzések:

"Köszönöm szépen az előadást! Ismét nagyon tartalmas és érdekes volt! Várom a folytatást! 😊" Csonka Mány Orsi
"Szenzációs volt a mai előadás! Győzöm feldolgozni a hallottakat. Engem ez a témá már régen érdekelt, el is kezdtem anyagot gyűjteni kézzel írt füzetben, amit most elővettem és kiegészítem a hallottakkal." Sági Tünde

2021. május 15.
téma: Az ember energiarendszere - Aura rendszer,  Rezonanciák
előadó: Mihály Puskás Brigitta

2021. június 5.
téma: Az ember energiarendszere - Elemi energiák - Szervek

előadó: Mihály Puskás Brigitta

  
3. Szupervízió (ismétlő)

Az alapképzést befejezett Hangmasszőröknek ajánlott legalább két évente résztvenni egy ismétlő szupervízión, ahol megoszthatják egymással tapasztalataikat, a tanulságos eseteket. A megbeszélés mellett hangsúlyt fektetünk a gyakorló hangmasszázs kezelésre, mely ellazít, aztán felfrissít. A támogató közösségben megerősödve, végül mindenki magabiztosabb, sikeresebb , egészséges önbizalommal rendelkező hangmasszőrként működik. 
A weblap szaknévsorában feltüntetett kollégáink rendszeres kapcsolatot ápolnak az Akadémiával, továbbfejlesztik tudásukat, felismerhetően végzik a Peter Hess hangmasszázst. 

Időpontok és további információk: http://www.hangmasszazs.hu/tanf/

4. 
Hangmasszázs alapképzés bármelyik képzését, valamint a Játékok hangtálakkal - Alapozó tanfolyam gyermekfoglalkozásokhoz c. képzést az elvégzést követően, ha valaki szeretné felfrissíteni tudását, ha szükségét érzi meg lehet ismételni.
Az ismétlés díja mindig az aktuális díjszabás 50%-a.

Időpontok és további információk: http://www.hangmasszazs.hu/tanf/
hangtál hangmasszázs rezgés gong masszázs zengő hangtál rezgéstanfolyam hangtál tanfolyam rezgésterápia hangtál terápia tibeti hangtál masszázs gongos tanfolyam hangtálas tanfolyam zengő tibeti hangtál hangtál terápiához hangmasszázs hangtál gongütő gyógyító tibeti hangtál zengő hangtál rezgésterápia hangterápia hangtál terápiaVissza