Visszajelzések

Új bejegyzés írása
Kotra Móni 2022-01-18 13:28 #54
Kedves Zsuzsa!
Képzeld elmentem egy hangfürdőre kíváncsiságból. Tapasztalatnak jó volt, de egyébként meg elég negatív élmény. A gong olyan hangos volt, hogy alig vártam, hogy vége legyen, meg a tálak hangja sem volt olyan szépen csengő, mint a Peter Hess tálaké. Végig az járt a fejemben, hogy milyen gyönyörű volt, ahogy Te "gongoztál" nekünk és csak arra vágyom! Láttalak magam előtt, ahogy ott ülsz és teljes átéléssel, alázattal bánsz a gonggal. Köszönöm azt az élményt és hogy újra megbizonyosodtam, hogy a Peter Hess tálakat nem cserélném le semmi másra. :)
Remélem jól vagy, szeretettel ölellek!
Móni
Ugrás a lap tetejére

Kovács Nikoletta 2021-10-12 13:32 #53
A Játék hangtálakkal tanfolyamon vettem részt, amit Orsi tartott és rendkívüli élményben volt részem. Orsi csodás 2 napot adott nekünk, fantasztikus volt vele együtt dolgozni és tanulni tőle. A résztvevök az első másodperctől kezdve kinyíltak a másiknak, nem volt álarc. Egy őszinte, 2 napos szeretetfürdő volt az előadás. Köszönöm!
Ugrás a lap tetejére

Zonta Club Szombathely 2020-10-29 16:34 #52
Köszönjük, hogy Zsuzsa kinyitotta szemünk és lelkünk erre az elvarázsoltnak hitt világra. Élveztük minden percét, igaz szájmaszkban és egymástól távol ülve, így is magával ragadó élmény volt. Megismerhettük a Peter Hess által kidolgozott hangtálas fejlesztő, rekreációs módszert, Zsuzsa elköteleződését, eddigi terápiás munkájának örömeit. Kipróbálhattuk a tálak megszólaltatását, majd Zsuzsa vezetésével és a hangtálak természet-közeli, változatos tónusú, mély vagy magas hangjaitól kísérve próbára tettük figyelmünket: miként vagyunk képesek önmagunkra koncentrálni, átélni a fókuszálás felszabadító hatását.

Köszönjük Zsuzsa a bemutató foglalkozást! Kellemes élmény volt!
Ugrás a lap tetejére

Cseh Katalin 2020-10-17 15:47 #51
Kedves Zsuzsa!
Életem egyik legszebb élményét kaptam Tőled és Boglárkától. Nagyon sokat tanultam, tapasztaltam, gazdagodtam szakmai tudásban és emberi kapcsolatokban is. Hálás vagyok érte. Zenetanárként különleges élmény volt megtapasztalni a rezgések keltette hangokat, felhangokat, amik tulajdonképpen az egész Univerzum hangjait rejti magába és mégsem éreztem disszonánsnak, zavarónak…sőt igazi feltöltődést, harmóniát varázsoltak a testembe, lelkembe.
Ugrás a lap tetejére

Molnár Anita 2020-08-06 11:21 #50
Kedves Zsuzsa! Köszönöm az együtt töltött napokat, a lehetőséget a hangtálakkal való fejlődésre, a rezgéseket, a lenyugvást. Közel 10 év eltelte után folytattam újra az ismerkedésem a tálakkal, bízom benne, hogy a jövőben fogom tudni kamatoztatni mindazt a tudást, amit nagy szeretettel adtál át. Köszönöm és sok sikert a továbbiakhoz!
Ugrás a lap tetejére

Varga Mária 2018-10-31 17:42 #49
Hálás szívvel köszönöm Radnai Zsuzsának, hogy őszinte meggyőződéssel járja az útját, mert így találkozhattunk, s általa megismerhettem, megtapasztalhattam a Peter Hess féle hangmasszázs csodálatos csendjét! Szeretettel őrzök a szívemben minden pillanatot, amit az egyes képzéseken kaptam tőle és csoporttársaimtól. Köszönöm, köszönöm, köszönöm..............! Csók,
Marcsi
Ugrás a lap tetejére

Salamon Zsuzsanna 2018-10-31 17:39 #48
Kedves Zsuzsa!
Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem a nagyszerűen összeállított Peter Hess hangmasszőr képzésen! Élveztem minden pillanatát, rengeteget tanultam, tapasztaltam, fejlődtem a képzésen. Jól esett megtapasztalni, hogy tiszta szívvel adod tudásod legjavát, hogy tiszta szívvel segítetted, minél többet profitálhassunk tudásodból, 30 éves tapasztalataidból.
Ugrás a lap tetejére

Dr Tógyer László 2018-10-12 11:23 #47
Egy élmény volt az egész tanfolyam.
Csodálatosak a meditációs az a csodálatos felszabadult érzés ami elfogott utána.
Az a gondoskodás segítség Zsuzsa részéről amivel átsegítettt kezdeti bizonytalanságunkon.
Köszönöm hogy ott lehettem köztetek
és új dolgokat tanulhattam.
Ugrás a lap tetejére

Radnainé Fekete Gyöngyi 2018-05-14 10:13 #46
Kedves Zsuzsa!
Nagyon köszönöm a hétvégét!
Számomra nagyon hasznos volt, sok új dolgot tanultam és sok régebbi ismeretemet erősítette meg. Nagyon jó volt a csapat!
Még egyszer köszönöm!
Gyöngyi
Ugrás a lap tetejére

Simon Ildikò 2017-10-18 08:33 #45
Kedves Zsuzsa!
Köszönöm ez a csodàlatos hètvègèt.Ismèt egy lèpèst elõre haladtam a gyògyulàsomban, egyre jobban èrzem magam.A Peter Hess hangmasszàzs tanfolyamot azèrt kezdtem el mert Sklerosis Multiplex betegsègben szenvettem , amiòta ezt csinàlom egyre jobban ès jobban èrzem magam, köszönet a hangtàlaknak ès Zsuzsanak .
Szeretettel ildi
Ugrás a lap tetejére

Kollárné Gönczi Veronika 2017-10-16 15:44 #44
Kedves Zsuzsa!
Nagyon jó érzés, hogy immár én is a Peter Hess Hangmasszőrök között tudhatom magamat!
Köszönöm szépen az élményt, amit a képzés nyújtott.
Szívből ajánlom mindenkinek ezt a nagyon jól felépített és fantasztikus hatással bíró technikát, akár önmaga, akár mások kezeléséhez és az abban elérhető eredmények sikerességéhez.
Ugrás a lap tetejére

Fehérvári Balázs 2017-05-29 15:50 #43
Különleges ajándékot kaptam idén gyermeknapra. Újra gyermek lehettem! Zsuzsa jóvoltából végig játszottuk a hétvégét. Számtalan izgalmasabbnál izgalmasabb játékkal ismerkedtünk meg, hogy ezek segítségével közelebb vigyük a hangtálak varázslatos világát már az egészen kicsikhez! Nagyon jól éreztem magam, sokat nevettünk, és mi is játszva tanultunk a gyógyító rezgések biztonságos ölelésében. Már alig várom, hogy kipróbálhassam én is ezeket a szórakoztató-fejlesztő játékokat a gyermekekkel!
Mindenkinek ajánlom a "Játék hangtálakkal és gonggal" továbbképzést!
Ugrás a lap tetejére

Oláh Andrea 2017-05-15 12:48 #42
Kedves Zsuzsa!

Nagyon nagyon köszönöm ezt a csodát! Ezt a csodás hétvégét, a tanításokat, hogy ennek a módszernek részese lehetek.

Hazafelé úton motoszkált bennem, hogy igazi Áldott hétvége volt…sok jó energiával, rezgéssel.
Köszönet Neked, ezt a missziót,-biztos sokszor nem könnyű. Dehát mi az?
Nagyon jó kis csapat volt együtt… mindenki elkötelezetten, érdeklődéssel, és alázattal gyakorolt, azt éreztem. :)

Ahogy az Áldásra gondoltam utazás közben -az addig napsütéses égbolt beborult…elkezdett cseperegni az eső- balról Nap sugárzóan, jobbról szivárvány, majd zuhé, egy rövid….majd égbolt kitisztul, napsütés tovább…:) Volt vagy 5 perc az egész. Micsoda szépség ez is!

Kívánok sok jó energiát, sok elkötelezett, tudatosan ezen az Úton járó tanítványt..mert ez olyan, mint a gyertya lángja, amivel sok-sok gyertyát meg lehet gyújtani, továbbadva a fényt.


Köszönöm szépen!
Andrea
Ugrás a lap tetejére

Barton Katalin 2017-05-15 12:28 #41
A HM. 1. fantasztikus volt, szeretném folytatni és még jobban elmélyedni ebben a csodás módszerben.
Ezúton is köszönöm az élményt és a tudást, amit Tőled kaphattam!:)
Ugrás a lap tetejére

Varga Árpád 2017-01-18 17:52 #40
Kedves Zsuzsa!

Ezúton köszönöm neked még egyszer a hétvégi tartalmas együttlétet, mely nagyon hasznos volt és a tálak hangjai sok örömöt fognak még okozni az életemben. Örülök, hogy személyedben egy hiteles oktatót ismerhettem meg.


​S​zeretettel Árpi​

Ugrás a lap tetejére

Csízikné Csabai Olga 2016-12-15 10:28 #39
Voltam már sok energetikai tanfolyamon,és mindig úgy éreztem,valami hiányzik.A Peter Hess Hangmasszázs I-II.-tőn,ez a hiányérzet megszünt.Otthon vagyok!A lelkem szabad!Nincs kényszer,nincs erőltetés,a test a lélek a szellem kézen fogva,mindenki egyedi,saját, ritmusára hangolódva.A hangmasszázs lágyan és finoman old,felszabadít,újrahangol! Köszönöm Zsuzsi
Ugrás a lap tetejére

Morávek Lajos Ildikó 2016-12-06 21:02 #38
Hazaérkeztem. Köszönöm Radnai Zsuzsanna ezt a 4 napot. A hangmasszázs I.és II. része elég ahhoz, hogy megkezdjem a kalandozásom ebben a csodálatos világban. Eddig akin kipróbáltam hálás volt az élményért, amit a Peter Hess hangtálak nyújtottak.
A Peter Hess féle hangmasszázs egy letisztult, korrekt, "hókusz-pókuszoktól" mentes módszer.
Ha a csipke berlini a pezsgő francia és matyó a hímzés, akkor a hangmasszázs, csak Peter Hess lehet Magyarországon Radnai Zsuzsannával.
Köszönöm mégegyszer!

Morávek Ildikó


Ugrás a lap tetejére

Palugyay Dorottya 2016-09-29 13:44 #37
Nagyon jól felépített, színvonalas volt a "Hangfürdő testnek és léleknek" című tanfolyam szakmai része, amire még rátett sok pozitívumot az a hangulat, amit Ági és George adott hozzá. Nagyon jól éreztük magunkat és sokat tanultunk. Azóta is tart a lendületem, attól, amit kaptam ott :))

Köszönettel:
Palugyay Dóri
Ugrás a lap tetejére

Fehérvári Balázs 2016-09-21 12:22 #36
Ismét egy csodálatos hétvégét tölthettünk a gyógyító hangokkal és rezgésekkel Frankovits Áginak és kedves párjának, George-nak köszönhetően. Igazán különleges élmény volt. Köszönöm mindannyiótoknak a varázslatos hangfürdőket! Ajánlom mindenkinek Ágiék hangfürdőit, és a tanfolyamot is!
Ugrás a lap tetejére

mihály puskás brigitta 2016-09-04 10:15 #35
2000es évek elején kaptam egy kazettát nagynénémtől, melynek címe: Klaus Wiese - Touch of Silence -Klaus Wiese volt. nagyon szépnek, pihentetőnek találtam, teljesen új hangzás volt számomra…eltelt 1-2 év és természetgyógyászati vonalon tanultam tovább, amikor elém került Radnai Zsuzsanna tanfolyama, és evvel a lehetőség, hogy mélyebben megismerjem ezt a csodát. összeszedtem a pénzt és leutaztam Szombathelyre, ahonnan utolsó pénzecskéimből 2 tál tulajdonosaként tértem haza. A tanfolyam kezembe adott valami olyat, bevezetett valami olyanba, amely meghatározója lett életemnek.
Évek teltek el, és közben úgy alakult, hogy fokozatosan több tálam lehetett, főként Hess tálak, melyeket azért választottam, mert biztonságosan, lehet őket a testkezelésben alkalmazni, így pihentető hangfürdőket kezdtem tartani, és együtt is zenéltem másokkal is. Aztán hosszú idő után elvégeztem a teljes tanfolyamot. Sok érdekes, szép tanítást kaptam, új nézőpontokat, módszereket az egyéni, testre helyezett tálakról, ennek hatásairól. Most még tudatosabban haladhatok tovább.
Hálás vagyok, és köszönöm Zsuzsinak, aki életét tette erre szerelemből, hogy lehetőségem nyílhatott rá.
Ugrás a lap tetejére

1, 2, 3  ]


Vissza